Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Raidījumā „Remarka” - saruna ar LKA aktieriem par izrādi „Minga rēgi”

easyget.lv, 22.04.2013. 17:43

Otrdien, 23. aprīlī, Latvijas Universitātes radio NABA ēterā no plkst. 16.00 līdz plkst. 17.00 skanēs raidījums par teātra procesiem un skatuves dzīvi Latvijā „Remarka”. Raidījumā viesosies Latvijas Kultūras akadēmijas 2013. gada izlaiduma aktieru kursa studenti – Laura Zunda, Jurģis Spulenieks un Kristaps Ķeselis, informē raidījuma vadītāja Kitija Balcare. 
Raidījumā „Remarka” - saruna ar LKA aktieriem par izrādi „Minga rēgi”

Jaunie aktieri dalīsies iespaidos par darbu pie režisora Laura Gundara iestudētās „Teātris TT” izrādes „Minga rēgi”, kura pirmizrādi piedzīvos Vecrīgas klubā Depo 24. aprīļa vakarā un kas balstīta Rūdolfa Minga kinoscenārijā „Ļaunuma atspulgs”. Tāpat aktieri stāstīs par pēdējo studiju gadu, par diplomdarbiem, kuros piedalās un kurus varēs doties vērot, kā arī par pārdomām pirms izlaiduma.

Raidījuma klausītājiem būs iespēja piedalīties konkursā par ielūgumu divām personām uz izrādi „Minga rēgi” 30. aprīlī. Tāpat raidījumā „Remarka” būs iespēja dzirdēt aktualitātes, kas gaidāmas aprīļa mēneša beigās un maija sākumā un kas svarīgas teātramīļiem un teātra profesionāļiem.

Nākamais raidījums „Remarka” būs klausāms otrdien, 7. maijā, no plkst. 16.00 līdz plkst. 17.00.

Raidījumu veido un vada Lauma Brežģe un Kitija Balcare. Radio NABA iespējams klausīties gan radio viļņos 93,1 FM, gan tiešsaistē www.naba.lv.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV