Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Izdota Ketrinas Eljotas grāmata “Zāles pret vientulību”

Easyget.lv, 23.04.2013. 16:09

Apgādā “Kontinents” nākusi klajā Ketrinas Eljotas grāmata “Zāles pret vientulību”.
Izdota Ketrinas Eljotas grāmata “Zāles pret vientulību”

Kad Popija atklāj, ka visas viņas draudzenes viena pēc otras iestūrē laulības ostā un novij siltu ģimenes ligzu, viņa saprot, ka pienākusi arī viņas kārta. Tāpēc, kad Popija sastop Filu – glītu, gudru, pieklājīgu, finansistu, viņai liekas, ka ar to pietiek, lai veiksmīgi apprecētos...

Eljota savu lasītāju nekad nepieviļ. Lasīt viņas grāmatas ir tas pats, kas sarunāties ar vienkāršu, sirsnīgu, ļoti cilvēcīgu būtni, kura lieliski apzinās, ka nav pati pilnība, taču nekad par to nenoskumst, jo zina, ka arī tāpat ir laba diezgan, un viņai nekas nevienam nav jāpierāda. Tieši šī vienkāršība Eljotas darbos arī piesaista visvairāk, jo viņas aprakstītās varones nenāk no neaizsniedzamas augstākās sabiedrības vai miljardieru aprindām, viņas ir tādas pašas kā mēs visas - un tieši tāpēc viss, kas ar viņām notiek, šķiet tik ticams un aizkustinošs. 

Svaiga un humorpilna, Ketrinas Eljotas valoda vēl arvien ir vairāku bezmiega nakšu vērta bauda. Emocijas mutuļo arī šķietami parastu ļaužu dzīvēs, un katrs svaigs notikums tuvina stāsta varoņus jauniem atklājumiem, bez kuriem dzīve būtu kā nakts debesis bez zvaigznēm.

Ketrina Eljota ir viena no iemīļotākajām autorēm Latvijā un pasaulē, autores pēdējie bestselleri ir Īvijas Hemiltones noslēpums un Viena diena maijā.

Tulkojusi Dina Kārkliņa, vāka dizains Artūrs Zariņš, 448 lpp..

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV