Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Vera Singajevska tiksies ar lasītājiem

EasyGet.lv, 24.04.2013. 11:05

Ceturtdien, 25. aprīlī, plkst 15.00 aktrise Vera Singajevska Jāņa Rozes grāmatnīcā Rīgā, Krišjāņa Barona ielā 5. tiksies ar saviem lasītājiem.

Sveicot Veru Singajevsku jubilejā, Jāņa Rozes grāmatnīcas, no 22. aprīļa rīko aktrises izdoto darbu nedēļu, kad grāmatas un ierakstus ar Singas parakstu varēs nopirkt par draudzīgu cenu.

Grāmatā “Mans mūžs” aktrise izstāsta nelielās dzīves ainiņās pasaku par to ko vienkārša meitene savā ceļā spēj piedzīvot. Singas mūžs atspoguļo vai veselu laikmetu un katrs, kurš bijis pēckara vai padomju laika bērns, ir bijis draugos ar viņas atveidoto Šuru Tičinkinu, Peksi un, protams, Karlsonu. Grāmatā neatradīsiet teātra intrigu risinājumus vai ko “dzeltenu”. Te atradīsiet pateicību visiem tuvajiem, kā arī kolēģiem un liktenim. Bet pāri visam teiktajam staro gaišais spīts, kas palīdzējis piepildīt Singas sapni par teātri un lomām, kuras mēs atcerēsimies vienmēr. Grāmatai pievienots arī kompaktdisks ar aktrises balss ierakstiem no lomām teju pusgadsimta laika nogrieznī. Sastādījusi Iveta Mielava.

28. aprīlī aktrise Vera Singajevska svinēs 90 gadu jubileju.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV