Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Rīgā demonstrēs labākās Baltijas filmu un mediju skolas filmas

Easyget.lv, 25.04.2013. 14:22

26. aprīlī plkst. 19.30 kinoteātrī “K suns” notiks filmu skate “Best of Baltic Film and Media School 2012”.

Filmu skates programma:

  • Moonika Siimets Time Won’t Stop – Laiks neapstājas / 22’. Jautrs mīlas stāsts par gados vecākiem cilvēkiem. Šī ir sirsnīga filma par cilvēku vājībām.
  • Giampietro Balia Just the Three of Us – Tikai mēs trīs / 29’. Divi pusaudži un viņu mamma cenšas samierināties ar tēva nāvi. Situācija izvēršas pavisam negaidīti, kad parādās pusaudžu bioloģiskā māte.
  • Andrew Bond The Legend of the Mighty Soap – Leģenda par varenajām ziepēm / 23’. Komēdija par nākotni. Filmas darbība norisinās tuksnesī, kur netīrumi ir pārņēmuši varu. Tur ir mītiski varoņi, kas uzjautrinās par žanra filmām un pārlieku nopietno cilvēci.
  • Ivan Pavljutškov White Square – Baltais kvadrāts / 17’ („Belõi Kvadrat“). Filma ir par kādu puisēnu, kas dzīvo laukos, par viņa ikdienas dzīvi un nežēlību, ar kādu bērni saskaras spēlējoties. Tas ir izdomāts stāsts par to, kā bērni kļūst par pieaugušajiem.

Ieeja filmu skatē bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV