Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Romāns pusaudžiem “Monstru skola” - drīzumā arī latviski

Easyget.lv, 25.04.2013. 15:15

Izdevniecība „White Book” maijā laidīs klajā populārās Monster High sērijas pirmo grāmatu, kuras autore ir kanādiete Lizija Harisone (Lisi Harrison). Tajā paveras neierasts skats uz skolēnu ikdienu, attiecībām un draudzību, uzsverot to, cik svarīgi ir nebaidīties būt atšķirīgam.

Pirmais sērijas „Monstru skola” romāns ievedīs pusaudžus mistiskā un spocīgā fantastisku notikumu pasaulē, kura ļaus daudz labāk iepazīt iemīļotos varoņus, un katru jau labi zināmo tēlu padarīs daudz personiskāku un cilvēcīgāku. Grāmatas aizraujošais sižets un brīnišķīgais humors uzrunās gan pusaudžus, gan viņu vecākus, tas aicina domāt līdzi un mudina nebaidīties būt atšķirīgam no apkārtējiem.

Monster High uzplaukums sākās 2010. gadā, kad kompānija Mattel radīja modes lelles, kuru dizaina pamatā bija šausmu un zinātniskās fantastikas literatūras klasika. Ņemot vērā milzīgo interesi visā pasaulē, tika radītas ne tikai lelles, bet arī dažādi aksesuāri, galda un video spēles, veidoti televīzijas šovi un filmas, kā arī izdoti žurnāli. Tagad šis kulta zīmols mudina jauniešus un pusaudžus lasīt grāmatas, un izdzīvot un radīt katram pašam savu fantāzijas pasauli.

Vairāk par grāmatu „Monstru skola” un izdevniecību „White Book”: www.whitebook.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV