Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Senioru aprīļa seansā – romantiska franču komēdija „Populārā jaunkundze”

Easyget.lv, 26.04.2013. 10:41

30.aprīlī plkst.13.00 kinoteātris Splendid Palace seniorus aicina noskatīties romantisku franču komēdiju „Populārā jaunkundze”. Ņemot vērā skatītāju ierosinājumus, no aprīļa arī biļetes uz Senioru kino seansiem lētākas – 1,5 Ls.
Senioru aprīļa seansā – romantiska franču komēdija „Populārā jaunkundze”

„Populārā jaunkundze”, ko raksturo 50.gadu šarms tērpos, frizūrās un cilvēku attiecībās, ir par mazpilsētas meiteni Rozu, kura vēlas savā dzīvē piedzīvot ko īpašu. Roza ir saderinājusies ar vietējā mehāniķa dēlu, un, šķiet, meitene nolemta klusai un mierīgajai mājsaimnieces dzīvei. Taču tas nebūt nav viss, ko viņa vēlas. Pēc katastrofālas neveiksmes darba intervijā, viņa atklāj savu īpašo talantu, un kopā ar izskatīgo priekšnieku Luisu, abi ir apņēmības pilni iekarot pasauli..

„Filma ir viegla, asprātīga un, nenoliedzami, apveltīta ar franču šarmu visā, kas uz ekrāna redzams”, saka kinokritiķe Daira Āboliņa. „”Populārā jaunkundze” ļauj ienirt maiga humora piesātinātajā 50. gadu pasaulē, kad blondīnes bija apķērīgas, un sekretāres bija jaunu meiteņu sapņu profesija”, tā D.Āboliņa.

Filma ir Režī Roinsāra (Regis Roinsard) debija režijā. Galvenās vīriešu lomas atveidotājs ir parīzietis Romāns Dirī (Romain Duris), kurš pēdējā laikā iemanto aizvien lielāku popularitāti arī citos Eiropas kino projektos, savukārt Rozu, talantīgo mašīnrakstītāju, filmā spēlē beļģu aktrise Debora Fransuā (Deborah Francois), kas atpazīstamību un arī Kannu kino festivāla apbalvojumu ieguva pēc galvenās lomas atveidošanas slaveno beļģu režisoru, brāļu Dardenē filmā „Bērns” (The Child).

Senioru seansi Splendid Palace notiek katra mēneša pēdējā otrdienā pl.13.00, kad uz kino, noskatīties kādu tā brīža aktuālu, kinoteātru repertuāros esošu filmu, aicināts ikviens cienījama vecuma kino baudītājs. Biļete uz Senioru seansa filmām, pērkot kinoteātra kasē, no aprīļa tikai 1,5 lati.

Filma „Populārā jaunkundze” tiek rādīta franču valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Vairāk par aktuālo filmu piedāvājumu kinoteātrī Splendid Palace var uzzināt www.splendidpalace.lv

Foto: Kadrs no filmas  „Populārā jaunkundze”. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV