Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Artelī notiks otrais Comedy Baltics stand up komēdijas vakars

Easyget.lv, 30.04.2013. 16:32

Ceturtdien, 2.maijā, Comedy Baltics aicina uz otro stand up komēdijas vakaru gandrīz teātrī Artelis.
Artelī notiks otrais Comedy Baltics stand up komēdijas vakars

Ceturtdienas vakarā tiks prezentēts jauns materiāls ārzemju viesu izpildījumā – šova galvenais viesis būs Ahmeds Berhans /Ahmed Berhan/ no Zviedrijas. Ahmeda ģimene nāk no Eritrejas, bet viņš ir uzaudzis Stokholmā. Ahmeds mīl stāstīt stāstus par savu bērnību Zviedrijā, kad viņš kā imigrants izskatījās nedaudz savādāks par citiem bērniem. Ahmeds ir tiešs, ļoti patīkams un pārgalvīgi jautrs komiķis, kurš nebaidās pieskarties tādām grūtām tēmām kā rasismam un aizspriedumiem.

Vakara otrais viesis būs Nikolajs Antonovs, krievs, kurš uzaudzis Somijā. Viņš ir ātrs, runā ar amerikāņu akcentu un viņam ir fantastiski stāsti par to, kā krievu jaunietim bija pieredzēt somu armijas aizkulises.

Komiķu vidū gaidāmi arī vietējie Comedy Baltics puiši – vakara saimnieks Luis Zezerans /Louis Zezeran/ kopā ar Stjuartu Džonsonu /Stewart Johnson/un pirmo reizi – Karls Alari Varma /Karl-Alari Varma/ no Igaunijas.

Ieejas maksa - 7 LVL. Biļetes nopērkamas www.bilesuserviss.lv. Ieeja pasākumā no plkst. 19:00, šova sākums pl. 20:00. Pasākums notiks angļu valodā bez tulkojuma. Vairāk informācijas: http://www.comedybaltics.com vai www.artelis.lv

Foto: Luis Zezerans. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV