Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

FotoAkadēmija aicina ciemos Muzeju naktī

Easyget.lv, 09.05.2013. 14:25

FotoAkadēmija arī šogad piedalīsies starptautiskajā akcijā Muzeju nakts, kas norisināsies 18. maijā no 19:00 līdz 24:00.

Šogad Muzeju nakts tematika saistīta ar zaļo krāsu, kas simbolizē mežu, atjaunotni un harmoniju. Šis gads ir otrais no trīs gadu cikla, kas noslēgsies 2014. gadā, kad Rīga būs Eiropas kultūras galvaspilsēta un kā Latvijas kultūras simbols tiks godināts dzintars.

Muzeju naktī FotoAkadēmijā jau no 18:00 būs iespējams aplūkot Mārtiņa Varbūta fotogrāfiju izstādi „Skatiens caur kokiem”. Šajā laikā sāksim arī jauko pirkšanas un pārdošanas procesu foto tirdziņā. Sakarā ar pārvākšanos uz jaunām telpām FotoAkadēmija izpārdod arī tehniku un mēbeles par izdevīgām cenām!

Tāpat vakara gaitā aicinām bezmaksas noklausīties dabas fotogrāfa Māra Kundziņa lekciju „Dabas fotogrāfija”, kura sāksies 19.00. Plkst. 20.00 notiks dabas fotogrāfiju skate, uz kuru savus darbus var atnest jebkurš interesents! Rādīsim arī konkursa „Ainavas” labāko fotogrāfiju slīdrādi.

Grāmatu mīļi varēs samainīt savas izlasītās grāmatas pret citām grāmatu maiņas punktā, kas darbosies visu vakaru.

Pasākumus FotoAkadēmijā Muzeju nakts ietvaros iespējams apmeklēt 2013. gada 18. maijā 18:00 – 24:00 Dzirnavu ielā 20, Rīgā. Plašāka informācija par Muzeju nakts pasākumiem: www.muzeju-nakts.lv, par FotoAkadēmiju – www.fotoakademija.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV