Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Mazajā Ģildē noslēdzas literārais cikls „Pavasara gaidītāji”

Easyget.lv, 10.05.2013. 12:50

16. maijā plkst. 18.00 Mazajā Ģildē notiks jauno un topošo literātu darbu autorlasījumu cikla „Pavasara gaidītāji” pēdējais pasākums.
Mazajā Ģildē noslēdzas literārais cikls „Pavasara gaidītāji”

Pavasara sagaidīšanas literārais cikls Mazajā Ģildē tika aizsākts aprīlī, kad pavasaris vēl tikai sāka parādīties cilvēku prātos un koku zaros, līdz ar cikla trešo un pēdējo pasākumu var droši teikt, ka tas ir sagaidīts. Svinot svētkus, pasākumā ar piecu līdz desmit minūšu lasījumiem uzstāsies rakstošie talanti, kuru darbi iepriekš nav tikuši publicēti drukātā veidā. Autorlasījumus muzikāli papildinās jaunais mūziķis Lauris Kampāns.

Ieeja uz pasākumu bez maksas. Projektu organizē Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrs „Mazā Ģilde” ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta, Latvijas Universitātes un literārās platformas „Re- teksti” atbalstu. Plašāka informācija www.facebook.com/MazaGilde

Jaunie literāti, rakstošie talanti un tie, kuri varbūt pat nekad iepriekš nav savus darbus citiem priekšā lasījuši, uz 16. maija pasākumu var pieteikties līdz 13. maija vakaram facebook.com/MazaGilde vai draugiem.lv/mazagilde . Ņemot vērā, ka pavasara (sa)gaidīšana var būt arī dziļi individuāla un katram citādāka, tad literāro darbu tematika nav noteikta.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV