Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

LTV1 raidījuma „Lai top!” tiešraides iespējams vērot klātienē

Easyget.lv, 14.05.2013. 11:17 | komentāri (1)

Pēc svētdienas, 12. maija, raidījuma „Lai top!” tiešraides dalībnieki un veidotāji priecājas par pozitīvajām emocijām, kopības sajūtu un iespēju atcerēties sen noglabātas atmiņas.
LTV1 raidījuma „Lai top!” tiešraides iespējams vērot klātienē

Galerijas:

Latvijas Televīzijas (LTV) portāla ltv.lv sadaļā „Lai top!” vēlreiz var noskatīties aizkustinošos un sirsnīgos priekšnesumus, bet nākamo piecu kolektīvu un viesu sniegumu ikviens aicināts vērot klātienē, informē Latvijas Televīzijas pārstāve Laura Brokāne.

LTV portāla sadaļā www.ltv.lv/lv/dzsv/lai-top/ pieejami visi pieci svētdienas vakara priekšnesumi. Ir iespēja noskatīties kamaniņbraucēja Mārtiņa Rubeņa un Ventspils jaukā kora „Kaiva” saviļņojušo sniegumu, kas patiesi aizkustināja gan skatītājus klātienē un televīzijā, gan pašu sportistu, kurš uz skatuves nebija dziedājis kopš 2. klases. Raidījumu „Ziemeļu puse” un „TE!” vadītāja Marta Selecka Rīgas Tehniskās universitātes pūtēju orķestra „SPO” rindās pierādīja, ka nav aizmirsusi flautas spēli, bet Centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs Arnis Cimdars laidās jautrā deju solī senioru deju kopā „Ozolnieki”. Par spēkavīra Raimonda Bergmaņa daudzajiem talantiem varēja pārliecināties, noskatoties viņa priekšnesumu ar Ādolfa Alunāna Jelgavas teātri, savukārt Liepājas teātra aktrise Sigita Jevgļevska daudzus skatītājus ieintriģēja ēverģēlīgā saprecināšanās dziesmā folkloras kopā „Atštaukas”.

Skatītāji, balsojot par savu favorītu, izvēlējās Mārtiņa Rubeņa un Ventspils jauktā kora „Kaiva” priekšnesumu -Ē.Ešenvalda un A.Kārkliņas „Dvēseles dziesmu ”.

Nākamos piecus priekšnesumus krāšņajā un vērienīgajā pozitīvo emociju raidījumā „Lai top!” ikviens skatītājs aicināts vērot klātienē, atnākot uz Latviju Televīziju, Zaķusalas krastmalu 3, 1. studiju, 19. maijā pulksten 21.00. Kopā ar Dziesmu svētku kolektīviem un sabiedrībā populāriem cilvēkiem izdzīvosim pirmssvētku emocijas un gūsim priekšstatu par svētku priekšnesumu veidošanas aizkulisēm.

Aktuālo informāciju par citiem Dziesmu svētku raidījumiem LTV varat uzzināt: www.ltv.lv/lv/dzsv/, twitter kontā www.twitter.com/ltvsvetki, facebook un draugiem.lv profilos www.facebook.com/Dziesmusvetki un www.draugiem.lv/ltvdziesmusvetki/.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV