Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Muzeju naktī Latvijas Leļļu teātris aicina klejot dziļā mežā

Easyget.lv, 15.05.2013. 10:19

Trešo gadu pēc kārtas Muzeju naktī arī Latvijas Leļļu teātris atvērs durvis ikvienam apmeklētājam, kurš vēlēsies redzēt vēl neredzētus teātra nostūrus, satikt vaigu vaigā teātra aktierus un lelles, kā arī noskaidrot, kas tas par dziļo mežu un kas tajā īsti slēpjas

Muzeju nakts pasākuma režisore Laila Kirmuška ir ārkārtīgi noslēpumaina un atklāj tikai dažas no detaļām – apmeklētājus cauri teātra „meža” gadalaikiem vadīs trāpīgi latviešu sakāmvārdi un parunas, apmeklētājiem būs uzmanīgi jāseko dažādām norādēm, kā arī būs iespēja pārbaudīt gan savu atjautību, gan izveicību. Kā jau Muzeju naktij piedien, teātra mājas iemītnieki „būs mājās” ļoti kuplā skaitā – būs sastopami gandrīz visi – sākot ar leļļu meistariem un beidzot ar aktieriem.

Par vēl kādu Muzeju nakts tradīciju ir izvērsusies vokāli instrumentālā ansambļa „7 dēli” koncertēšana uz teātra balkona programmas noslēgumā, kas plānota arī šogad. Grupa, kurā četri no septiņiem dalībniekiem strādā Leļļu teātrī, ir īsts muzikāls ieguvums, jo kuplina gan Leļļu teātra publiskos, gan iekšējos pasākumus.

Muzeju naktī darbosies arī biļešu kase, kurā visas biļetes uz jebkuru no Leļļu teātra izrādēm, kas repertuārā iekļautas līdz sezonas beigām, būs nopērkamas par vienu cenu – tikai 5 latiem.

Latvijas Leļļu teātra Muzeju nakts programma 18. maijā:

No plkst. 19:00 - 23:00

  • Mazā zāle: „Kā mežā sauc, tā atskan”.
  • 2.stāva kafejnīca un foajē: „Ne visi koki cērtami”.

No plkst. 19:15 - 23:30

  • Ieeja: „Rauj viņu kociņš”.
  • 1.stāvs:

„Zaļš vien gar acīm nogāja”.
„Kas nes, tam uzkrauj”.
„Mazs cinītis gāz lielu vezumu”.
„Kas labprāt danco, tam labprāt spēlē”.
„Kas kaunu neprot, tas badu nemirst”.

  • Muzejs: „Labs laba nemaitā”.

Plkst. 19.30; 20.30; 21.30; 22.30 un 23.00

  • Lielajā zālē - „Bailēm lielas acis”. 

Plkst. 23:30

  • „Jo tumšāka nakts, jo spožākas zvaigznes” vokāli instrumentālā ansambļa "7 dēli" koncerts uz LLT balkona.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV