Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Tango dejas izrāde uz VEF Kultūras pils skatuves

Easyget.lv, 15.05.2013. 11:43

24. maijā plkst. 19.00 VEF Kultūras pilī notiks dejas izrāde “Tango līnijas”
Tango dejas izrāde uz VEF Kultūras pils skatuves

Izrādes "Tango līnijas" pamatā ir tango. Tomēr tas nav klasiski iestudētais tango deju projekts. Izrāde ir par tango, ap tango, līdzās tango. Izrādes pamatu veido emocionālās asociācijas, sajūtas, pārdzīvojums, kas saplūst ar profesionālām mākslinieku kustībām un ķermeņa valodu, ekspresiju, trauslumu, iedvesmu un kaisli. To var nosaukt par muzikāli dejisku tango kolāžu ar laimīgām beigām.

Izrādē piedalās deju grupa Ritms, Tango Sin Quinto un Aija Vītoliņa (Amber). Dejas izrādes koncepcija: Elīna Breice. Hooreogrāfi: Dmitrijs Gaitjukevičs, Elīna Breice, Liene Grava, Evita Birule. Deja: Liene Grava, Olga Teļnova, Evita Birule, Jūlija Kobceva, Dmirtijs Gaitjukevičs, Andrejs Filipovs, Edgars Šļakota. Mūziķi: Jānis Stafeckis, Romāns Vendiņš, Raimonds Melderis, Artūrs Noviks, Ainis Zavadskis.

"Skatoties dzīvo un asprātīgo iestudējumu, prātā ir viena doma – neaizmirst nevienu draugu, radinieku vai paziņu, lai no visas sirds ieteiktu redzēt šo Tango. Izrāde ir gaumīgs, profesionāls un neapšaubāmi kvalitatīvs izklaides piedāvājums, tad, pat neraugoties uz sev raksturīgo kamerstilu, tas noteikti ierakstītos arī plašākā auditorijā (Dailes teātra Mazā zāle, Operas Jaunā zāle, Krievu teātra zāle), raksta teātra un dejas kritiķe Dita Eglīte.

Biļetes nopērkamas “Biļešu paradīzes” kasēs, internetā – www.bilesuparadize.lv un pirms izrādes VEF Kultūras pilī, cena: Ls 4.00.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV