Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

2ANNAS Miera ielas svētkos piedāvā kino visai ģimenei

Easyget.lv, 15.05.2013. 15:11 | komentāri (1)

2ANNU Kinodārzā Miera ielas Vasarsvētku laikā 18. maijā CSDD iekšpagalamā, Miera ielā 23, notiks brīvdabas kino seansi visai ģimenei.
2ANNAS Miera ielas svētkos piedāvā kino visai ģimenei

No plkst. 19:00 kinodārzā aicināti vecāki kopā ar mazajiem. Studija AtomArt sarūpējusi īpaši sirsnīgu animācijas filmu programmu, kas ļaus šūpoties, mazgāties un minēt kopā ar slavenajiem Lupatiņiem un vērot citas Edmunda Jansona filmas. Lielākiem lasītpratējiem īpašs veltījums - filma par Vārnu ielas notikumiem un Reiņa Pētersona debijas animācija „Ursus”. Īsi pirms plkst. 21:00 Kārlis Vītols un studija „Urga” no Annas ielas piedāvās savas filmas „Aptumsums” un „Mehānisms”, savukārt tieši plkst. 21:00 sāksies studijas „AVE” režisora Daiņa Kļavas dokumentālā filma „Dubļi”. Jau pavisam pieaugušai un vēl nesnaudošai auditorijai no plkst. 22:00 līdz 23:00 festivāls 2ANNAS sagatavojis īpašu izlasi, iekļaujot pašmāju režisores Lienes Lindes hitu - komēdiju „Četri mielasti” un īpašu veltījumu no CSDD - filmu „Biķernieku trase”.

Svētki ir kļuvuši par jaunu tradīciju Miera ielā, kur valda rosīga atmosfēra un vienlaikus arī miers, kas rodas, nogriežoties no galvenajām ielām un to burzmas. Šobrīd visā Miera ielas garumā uzplaukst radošs kvartāls, ko veido kafejnīcas, veikaliņi un citas radošas iniciatīvas. Vasarsvētki 18. maijā notiks no plkst. 11.00 līdz 23.00 Miera ielas posmā no Brīvības ielas līdz Rīgas pilsētas Dzemdību namam. Svētku rīkotāji sola vērienīgu kultūras un izklaides programmu, kas piepildīs ielu ar radošu un pozitīvu gaisotni visas dienas garumā un iesildīs tuvojošos Eiropas kultūras galvaspilsētas gadu.

Pasākums norit ar Rīgas domes, Valsts Kultūrkapitāla fonda un nodibinājuma Rīga 2014 atbalstu.

Plašāka informācija: www.mieriela.lv, https://www.facebook.com/Mieriela;
www.2annas.lv, http://www.facebook.com/2AnnasIFF

Foto: Kadrs no animācijas filmas „Mehānisms”. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV