Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Miera ielas Vasarsvētki bērniem

Easyget.lv, 17.05.2013. 14:16

18. maijā festivāla Miera ielas Vasarsvētki ietvaros paredzēta īpaša svētku programma bērniem. No pulksten 11 visas dienas garumā Miera ielas mazākos apmeklētājus gaidīs interesantas un aizraujošas aktivitātes.
Miera ielas Vasarsvētki bērniem

Uz brīvdabas skatuves Annas ielā pasākumu atklās Rīgas Skolēnu pils akordeonistu ansamblis „Opuss”, savukārt nedaudz vēlāk turpat notiks divas leļļu teātra izrādes - plkst. 12.00 „Kas zaķīti pasargās?” profesionālo skatuves mākslinieku apvienības “KILI-KILI” izpildījumā, un plkst. 14.00 leļļu teātra izrāde “Brīnumskapis” Daumanta Švampes un Lienītes Osipovas izpildījumā.

Bērni ar vecākiem ir gaidīti arī izdevniecības „Neputns” izdotās bērnu grāmatas „Maskačkas stāsts” atvēršanas svētkos kafejnīcā „Taka” plkst. 12:00. Savukārt pie Rīgas Dzemdību nama pasākumā “Kā noganīt dzejoli?” izdevniecība “Liels un mazs” plkst. 13:00 kopā ar māksliniekiem pirmoreiz izvedīs ganībās 6 mazus „Bikibukus” — jaunas dzejas bilžu grāmatiņas.

Mazākajiem pasākuma apmeklētājiem būs sarūpētas vairākas radošās darbnīcas. Būs iespēja piedalīties TJN „Annas2” izglītojošās aktivitātēs un mini rallijā, Martas Ģibietes brīnišķo stiklu darbnīcā, Ievas Grases mālu studijā, „Vegan.lv” papīra dzīvnieku locīšanas un zīmēšanas darbnīcā, sveču darbnīcā, pompom puķu veidošanā, kā arī „Cronquist” papīra izgatavošanas un dekorēšanas darbnīcā. Savukārt tējnīca „Illuseum” piedāvā hennas zīmējumus uz ķermeņa un draudzības rokassprādžu pīšanu.

Ikviens uz sava līdzpaņemtā krekliņa vai auduma maisiņa varēs uzdrukāt savu izveidoto zīmējumu komiksu žurnāla ”Kuš!” drukas darbnīcā, savukārt „M50” un „Lustes” sietspiedes darbnīcā varēs uzdrukāt nemierīgo Miera ielas atribūtiku.

Par gardām aktivitātēm gādās „Laimas” sarūpētā šokolādes tāfelīšu saiņošanas un noformēšanas darbnīca, nozīmīšu veidošanas darbnīca un mīlestības vēstījumu darbnīca. Sadarbībā ar Latvijas Mākslas akadēmiju Miera ielas 50 pagalmā notiks zirga skicēšana, kurā laipni gaidīti visi interesenti.

Pasākums norit ar Rīgas domes, Valsts Kultūrkapitāla fonda un Eiropas kultūras galvaspilsētas gada rīkotāja - nodibinājuma Rīga 2014 atbalstu. Pasākumu organizē biedrība „Miera ielas Republika”.

Vairāk informācijas par festivālu meklēt- www.mieriela.lv vai https://www.facebook.com/Mieriela

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV