Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Andris Bulis aicina doties „Lidojumā”

Easyget.lv, 20.05.2013. 11:21

29., 30. un 31. maijā skatītājiem tiek piedāvāta reta iespēja izbaudīt aizraujošu "Lidojumu" kopā ar aktieri Andri Buli. Izrādes scenogrāfija veido lidmašīnas telpu un rada īsta lidojuma sajūtu.
Andris Bulis aicina doties „Lidojumā”

Izrādes "Lidojums" notiks Rīgā, Tērbatas ielā 28, plkst. 19:00.

Izrādē "Lidojums" izmantoti Andra Buļa un dramaturga Vladimira Ķļimenko (Kļima) teksti.

2013. gadā Teātra Observatorijas izrāde "Lidojums" jau viesojusies Pēterburgā, starptautisku festivālu centrā Baltic House un kļuvusi par festivāla laureāti, ieguvusi Trešo balvu monoizrāžu festivālā "Monoklis".

2012. gadā aktiera Andra Buļa monoizrāde „Lidojums” ar panākumiem pārstāvēja Latviju Starptautiskos monoizrāžu festivālos Igaunijā, Pērnavā festivālā Monomaffia un Lietuvā, Kauņā, Starptautiskā teātru festivālā Monobaltija, kā arī festivālā Atšpyndys Visaginas pilsētā.

2013. gada rudenī izrāde „Lidojums” saņēmusi uzaicinājumu piedalīties Starptautiskā teātra festivālā „Severnyje Vstrechi” Rietumsibīrijā, Ņižņevartovskā.

Lomās - Andris Bulis, Zane Stocka.

Izrādes ilgums 1 stunda 20 minūtes.

Biļetes nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Foto: Publicitātes foto

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV