Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Aicina fotografēt „dziļos ūdeņus”

Easyget.lv, 20.05.2013. 15:10

Latvijas Universitāte (LU) un žurnāls National Geographic Latvija izsludina fotokonkursu par tēmu „Dziļie ūdeņi”. Darbus var augšupielādēt LU portālā līdz 2. jūnija pusnaktij, inmformē LU Preses centrs.

Fotokonkursa organizētāji aicina tēmu interpretēt radoši. Katrs pretendents var piedalīties ar vienu darbu. Fotokonkursa uzvarētāji tiks paziņoti LU Zinātnes kafejnīcas noslēguma pasākumā 6. jūnijā. Pirmo trīs vietu ieguvēji saņems žurnāla National Geographic latviešu valodā gada abonementus, kā arī tiks piešķirta viena tematiskā specbalva. Fotokonkursa žūrijā būs pārstāvji no Latvijas Universitātes, žurnāla National Geographic Latvija un raidījuma TE!.

Šogad pirmo reizi Latvijas Universitāte rīko „Zinātnes kafejnīcas” sezonas noslēguma pasākumu, kas veltīts tēmai „Dziļie ūdeņi”. Tas notiks 6. jūnijā plkst. 18.00 Latvijas Universitātes Lielajā aulā, Raiņa 19. Šoreiz „Zinātnes kafejnīcas” pasākums top sadarbībā ar žurnālu National Geographic Latvija.

„Ar Latvijas Universitātes organizēto „Zinātnes kafejnīcu” palīdzību vēlamies parādīt, ka zinātne un viss ar to saistītais var būt interesants ikvienam, neatkarīgi no priekšzināšanām, vecuma vai nodarbošanās. Arī šis fotokonkurss par godu „Zinātnes kafejnīcu” sezonas noslēguma pasākumam ir aicinājums parādīt savu unikālo interpretāciju par tēmu „Dziļie ūdeņi”,” skaidro Aija Fedorova, fotokonkursa un noslēguma pasākuma organizatore.

Latvijas Universitātes „Zinātnes kafejnīcas” mērķis ir raisīt brīvu diskusiju neformālā vidē par sabiedrību interesējošiem zinātnes jautājumiem. Tā ir iespēja tikties ar attiecīgās jomas ekspertiem, uzdot viņiem jebkuru interesējošu jautājumu un noskaidrot līdz šim neizprasto par kādu konkrētu zinātnes jomu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV