Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Izdota Deivida Morela grāmata “Uz naža asmens”

Easyget.lv, 21.05.2013. 11:31

Apgāds “Kontinents” laidis klajā Deivida Morela grāmatu “Uz naža asmens”.
Izdota Deivida Morela grāmata “Uz naža asmens”

Rembo radītājs – Deivids Morels – ir mūsdienu asa sižeta romānu tēvs, autors vairāk nekā 28 spriedzes romāniem, kuri tulkoti 26 pasaules valodās. 2009. gadā nominēts Thriller Master Award, Morels atkal sajūsmina un aizrauj lasītāju ar izcilas kvalitātes action trilleri.

Morela rokrakstam nav līdzīgu – spriedze no viņa darbiem strāvo ar milzīgu spēku, sižeta līkloči un shēmas ievelk tik dabiski un pārliecinoši kā plūstošās smiltis.
Viņa radīto varoņu fizisko un garīgo spēku robežas apliecina spēcīgu raksturu spēju noturēties pret autoritātēm un izdzīvot jebkuros apstākļos.

Reiz, bērnībā viņi bija labākie draugi, kuri kopā spēlēja karu un sapņoja par dižām uzvarām kaujas laukā. Pieauguši viņi kopā cīnījās kā DELTA vienības labākie kareivji.
Nu viņi ir aizgājuši katrs savu ceļu. Sastapšanās ir neizbēgama, un tā nozīmē atklātu cīņu, kurā izdzīvos tikai viens no viņiem…

Latvijā Deivids Morels ir viens no populārākajiem autoriem, vēl svaigā atmiņā ir romāni “Akmens brālība”, “Rozes brālība”, “Uguns derība”, “Maitasputns” u.c.

No angļu valodas tulkojis Uldis Šēns, vāka mākslinieks Dairis Hofmanis, 464 lpp.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV