Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Komēdija “Paģiras III” piedzīvo pasaules pirmizrādi

EasyGet.lv, 21.05.2013. 20:05

Losandželosā notikusi komēdijas “Paģiras III” (“The Hangover Part III”) pasaules pirmizrāde. Ar trešo filmu par četriem labākajiem draugiem jeb “vilku baru” un viņu trakajiem piedzīvojumiem noslēdzas režisora un scenārista Toda Filipsa “Paģiru” triloģija.
Komēdija “Paģiras III” piedzīvo pasaules pirmizrādi

Pirmā filma uz ekrāniem iznāca 2009.gadā, gūstot milzu popularitāti un saņemot gada labākās komēdijas Zelta Globusa godalgu. Otrā “Paģiru” filma tika izlaista 2011.gadā, un arī tā uzstādīja jaunus kases ieņēmumu rekordus. “Paģiru” triloģijas noslēdzošajā filmā, kas uz ASV ekrāniem iznāk šonedēļ (Latvijā no 31.maija), draugu četrotne iekuļas jaunās nepatikšanās, jo un viņi atgriežas pilsētā, kur sākās viņu neticamie piedzīvojumi – Lasvegasā.

Pirmdienas, 20.maija vakarā, uz komēdijas “Paģiras III” pasaules pirmizrādi Losandželosas “Westwood Village” kinoteātrī bija ieradies krietns filmas cienītāju pūlis, kā arī filmas veidotāji un zvaigznes Bredlijs Kūpers, Zaks Galifianakis, Eds Helmss, Džastins Barta, Kens Jongs un citi aktieri.

Aktieris Bredlijs Kūpers, kurš pēc lomas pirmajā “Paģiru” filmā ir kļuvis par Holivudas zvaigzni un kura kinokarjera no draugu četrotnes ir uzņēmusi visstraujākos apgriezienus, atzīst, ka šis ir emocionāls brīdis. Aktieris Eds Helmss piekrīt savam kolēģim, “Paģiru” noslēdzošās filmas iznākšanu raksturojot kā “skumju, taču vienlaikus arī jautru un svinīgu”.

Savukārt komiķis Zaks Galifianakis triloģijas noslēgšanos komentē sekojoši: “Man pietrūks šis “vilku bars”. Filmēšanas laukumā valdīja brālīga atmosfēra un jautrība, mēs smējāmies - daudz un bieži, kā arī viens otru izjokojām. Man tā visa pietrūks...jo mums labi saskan”. Un Aktieris Džastins Barta pirmizrādes pasākumā piebilda: “Jaunā filma atšķiras no iepriekšējām divām filmām ne tikai tāpēc, ka sižets netiek balstīts uz iepriekšējās nakts notikumu atšifrēšanu, bet tāpēc, ka filma lielā mērā ir par Zaka atveidoto varoni (vārdā Alans) un viņa attiecībām ar Čova kungu. Protams, filmā tiek salikti visi punkti uz “i”, noslēdzot šo triloģiju”.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV