Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Romāns „Troņu spēle” un tā turpinājumi pieejami arī elektroniski

Easyget.lv, 23.05.2013. 10:49

Džordža R. R. Mārtina romāns „Troņu spēle” un tā turpinājumi pieejami ne tikai drukātajā, bet arī elektroniskajā formātā, informē izdevniecība „White Book”.

Mārtina slavenā un episkā sāga „Dziesma par ledu un uguni” pieskaitāma pasaules literatūras klasikai un jau vairākus gadus ir atrodama starp visvairāk pirktākajiem romāniem pasaulē. Ņemot vērā digitālā laikmeta ietekmi un pieprasījumu, arī „White Book” piedāvā aktuālāko pasaules literatūru elektroniski. Līdz šim izdevniecība latviski izdevusi sāgas pirmos divus romānus – „Troņu spēle” un „Karaļu cīņa”, kā arī trešā romāna „Zobenu vētra” pirmo daļu ar nosaukumu „Tērauds un sniegs”. Plānots, ka trešā romāna otrā daļa iznāks šī gada jūnijā.

Romāns „Troņu spēle” elektroniskajā formātā pieejams, pateicoties sadarbībai ar SIA Burtlicis elektronisko grāmatu veikalu www.e-gramatas.lv.

Izdotās grāmatas iespējams iegādāties ne tikai grāmatnīcās visā Latvijā, bet arī izdevniecības interneta veikalā www.whitebook.lv/interneta-veikals un http://e-gramatas.lv/whitebook/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV