Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Kultūras ceļvedī – Pārdaugavas svētki un koris Kamēr…

Easyget.lv, 23.05.2013. 13:38

Vasaras sezonas sākumu šonedēļ iezīmē Pārdaugavas svētki, kas līksmotājus pulcēs 25. maijā. Nepacietīgākie jau šovakar aicināti uz vasarīgu koncertu iepretim Pulvertornim Vecrīgā
Kultūras ceļvedī – Pārdaugavas svētki un koris Kamēr…

Ceturtdien, 23. maijā, plkst. 19:00 bārā Shot Café notiks vasaras dārza atklāšanas svētki.

Piektdien, 24.maijā, plkst. 19:00 Lielajā Ģildē pirmo reizi Latvijā uz vienas skatuves izskanēs Igora Stravinska skaņdarbi „Kāziņas” un „Kēniņš Edips” Valsts Akadēmiskā kora „Latvija” izpildījumā.
Plkst. 19.00 VEF Kultūras pilī notiks dejas izrāde “Tango līnijas".
Koncertzāles ,,Baltais flīģelis” zālē un terasē norisināsies ceturtais mūsdienu mākslas projekts ,,Alternatīvais flīģelis”.
Klubā Nabaklab notiks Latvijas punk/hardcore izlases prezentācija.
No 24. maija līdz 13. jūnijam Kalnciema kvartāla galerijā skatāma jaunās mākslinieces Līvas Graudiņas personālizstāde “Sajūtu atmiņa”.

Sestdien, 25. maijā, no plkst.12.00 līdz 23.00 Arkādijas parkā notiks tradicionālie Pārdaugavas svētki.
Pirmo reizi Pārdaugavas svētktiks svinēti arī Kalnciema kvartālā.
Kaņepes Kultūras centrā ar savu pirmo un pagaidām vienīgo koncertu Latvijā viesosies instrumentālās ģitārmūzikas kolektīvi Lento no Itālijas un The Samuel Jackson Five no Norvēģijas.
Melno Cepurīšu Balerija aicina uz trīs gadu dzimšanas dienas tematisko “Bomžu balli”.
Plkst. 21.30 bijušajā Tabakas fabrikā notiks pasaules pirmatskaņojums amerikāņu komponista Džona Lutera Adamsa lielformāta darbam "Svētā vēja dziedājumi" jauniešu kora Kamēr... izpildījumā. Koncerts notiks arī dienu vēlāk, 26. maijā.

Svētdien, 26. maijā, plkst. 15.00 Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zālē Arsenāls notiks „Saruna muzejā” izstādē „Latviešu māksla trimdā”.

Par notikumiem koncertdzīvē ik ceturtdienu plkst. 18:00 iespējams dzirdēt portāla Easyget.lv raidījumā "Rakumi" radio "NABA" ēterā FM 93,1 un internetā.

Foto: Publicitātes foto

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV