Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Klajā nācis romāns pusaudžiem „Monstru skola”

Easyget.lv, 27.05.2013. 14:30

Grāmatā „Monstru skola” paveras neierasts skats uz skolēnu ikdienu, attiecībām un draudzības veidošanos
Klajā nācis romāns pusaudžiem „Monstru skola”

Izdevniecība „White Book” mācību gada nogalē laidusi klajā populārās Monster High sērijas pirmo grāmatu „Monstru skola”, kuras autore ir kanādiete Lizija Harisone (Lisi Harrison), informē izdevniecības pārstāvji.

No dīvainām lellēm līdz brīnišķīgām grāmatām – Monster High uzplaukums sākās 2010. gadā, kad kompānija Mattel radīja modes lelles, kuru dizaina pamatā bija šausmu un zinātniskās fantastikas literatūras klasika. Ņemot vērā milzīgo interesi visā pasaulē, tika radītas ne tikai lelles, bet arī dažādi aksesuāri, galda un video spēles, veidoti televīzijas šovi un filmas, kā arī izdoti žurnāli. Tagad šis kulta zīmols mudina jauniešus un pusaudžus lasīt arī grāmatas, izdzīvot un radīt katram pašam savu fantāzijas pasauli.

Mistiska un spocīga atmosfēra, spraigi notikumi, sižeta pārsteigumi un atjautīgs humors. Frenkija Šteina, Klaudīna Volfa, Dī Džejs, Melodija un citi tēli atklāj pasauli, kurā mīt drosme un bailes, pašpārliecība un pirmās mīlestības ieskaņas, ticība un atriebības kāre. Nebaidies būt atšķirīgs!

„Tā ir grāmata, kas ievilina un notur uzmanību. Grāmata, kurā iemīlas. Stāsts par kādas draudzības sākumu nav tik vienkāršs, kā šķiet sākumā, jo ej nu sazini, kas galu galā atklāsies un kurš izrādīsies monstrs...” – grāmatas redaktore Ieva Plūme.

Grāmatu iespējams iegādāties izdevniecības "White Book" interneta veikalā www.whitebook.lv/interneta-veikals un grāmatnīcās visā Latvijā. No angļu valodas tulkojusi Anna Galviņa, redaktore Ieva Plūme; 256 lpp. Informatīvie atbalstītāji: SIA „Rimonne Rīga”, www.kasjauns.lv, žurnāls „Sīrups”, „Avene” u. c.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV