Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

“Paģiras III” iznāk uz ekrāniem Latvijā

Easyget.lv, 29.05.2013. 09:33

Latvijas kinoteātros šonedēļ sāk demonstrēt studijas Warner Bros. komēdiju “Paģiras III” (“The Hangover Part III”), ar kuru tiek noslēgta režisora un scenārista Toda Filipsa “Paģiru” triloģija.
“Paģiras III” iznāk uz ekrāniem Latvijā

Pirmā “Paģiru” filma uz ekrāniem iznāca 2009.gadā, gūstot milzu popularitāti un saņemot gada labākās komēdijas Zelta Globusa balvu, bet otrā daļa tika izlaista 2011.gadā, uzstādot kases ieņēmumu rekordus.

Kopš iepriekšējās “Paģiru” filmas iznākšanas un tās notikumiem ir pagājuši divi gadi. Galvenie varoņi Fils (aktieris Bredlijs Kūpers), Stū (Eds Helmss) un Dags (Džastins Barta) visu šo laiku ir laimīgi un bez sevišķi spilgtiem notikumiem dzīvojuši katrs savu dzīvi. Bangkokā iegūtie tetovējumi ar lāzerķirurģijas palīdzību ir likvidēti, visas problēmas ir atrisinātas, bet pēdējo reizi par bēdīgi slaveno gangsteri un “nepatikšanu magnētu” misteru Lesliju Čovu (Kens Jongs) draugi ir dzirdējuši vien to, ka viņš ir ieslodzīts kādā cietumā Taizemē... Visi šķiet apmierināti ar dzīvi, tomēr vienīgais no “vilku bara”, kurš joprojām nav atradis savu vietu un piepildījumu, ir Alans (komiķis Zaks Galifianakis). Pēc krīzes ģimenē Alanam nākas meklēt palīdzību, un kas gan varētu viņu glābt, ja ne trīs draugi no “vilku bara”. Šoreiz četrotnei padomā nav ne vecpuišu ballītes, ne kāzas – vai kaut kas varētu noiet greizi? Kad ceļā dodas šie draugi, notikt var jebkas, un drīz vien “vilku bars” attopas pilsētā, kurā reiz sākās viņu neprātīgie piedzīvojumi un nepatikšanas – Lasvegasā.

Filmas veidotāji atklāj interesantus faktus par “Paģirām III”:

  • Vai atceraties mazuli ar saulesbrillēm no pirmās “Paģiru” filmas plakāta? Viņš ir atgriezies! Jaunajā filmā piedalās četrgadīgais Grants Holmkvists, viens no puikām, kurš 2009.gada lentē tika iekļauts ainās, kurās Zaka Galifianakisa varonis Alans viesnīcas numurā “atrod” mazuli un nosauc viņu par Karlosu (filmēšanā piedalījās vairāki mazuļi). 
  • Leģendārā aktiera Džona Gudmena (“Lielais Lebovskis”, “Bārtons Finks”, “Argo” u.c.) atveidotais varonis Māršals savu ekrāna vārdu ieguvis pateicoties mūziķim Eminemam (īstajā vārdā Māršals Brūss Materss), jo, rakstot scenāriju, filmas autors Tods Filipss klausījās Eminema mūziku.
  • Filmā piedalās komēdiju zvaigzne Melisa Makartija. Filmas autori šo lomu rakstīja īpaši Melisai Makartijai, jo gluži vienkārši nav piemērotāku aktrišu, kas varētu spēlēt Zaka Galifianakisa varoņa mīlas objektu kā komēdijas “Līgavas māsas” zvaigzne Makartija. Kā zināms, filma “Līgavas māsas” presē ieguva apzīmējumu “Paģiras sievietēm”.
  • Aktieri Kens Jongs un Zaks Galifianakis darīja visu iespējamo, lai pārvarētu paniskās bailes no augstuma un varētu piedalīties kaskadieru trikos, kuros viņu atveidotajiem varoņiem nākas lēkt no mājas jumta. “Tas bija ļoti grūti... Zaks un Kens ir puiši, kas ikdienā, kāpjot pa trepēm, ķeras pie margām. Es nejokoju, viņiem patiešām bija jāsaņemas, lai pārvarētu sevi!”, komentē Tods Filipss.
  • Meklējiet skaitli “13”. Tods Filipss: “Jaunā filma sākas ar grupas “Danzig” skaņdarbu “13”, jo filma ir par dažādām nepatikšanām un lēmumiem, kas pie tām noved. Ja jūs uzmanīgi skatīsieties visas trīs “Paģiru” daļas, skaitlis 13 tajās parādās dažādās vietās un dažādos veidos”.

Komēdijas “Paģiras III” regulārie seansi Latvijas kinoteātros no 31.maija, savukārt 30.maijā tiek piedāvāti filmas ziņkārīgo seansi - informācija kinoteātru mājas lapās.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV