Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Izlaidums Brīnumskapī LTV1

Easyget.lv, 29.05.2013. 14:42

LTV1 aicina svinēt vasaras sākumu bērnu mūzikas festivālā „Izlaidums Brīnumskapī”

Starptautiskajā bērnu aizsardzības dienā, sestdien, 1. jūnijā, pulksten 10.55 LTV1 bērniem un vecākiem dāvās festivālu „Izlaidums Brīnumskapī”, informē Latvijas Televīzijas pārstāve Laura Brokāne. Kopā ar mazajiem klausītājiem muzikālajā piedzīvojumā piedalīsies pasākuma idejas autori Ingus Ulmanis un Andris Sējāns, kā arī viesmākslinieki Renārs Kaupers, Māra Upmane - Holšteina, grupa „Instrumenti” un citi populāri mūziķi.

Mūzikas festivāls „Izlaidums Brīnumskapī” daudzām ģimenēm kļuvis par skaistu vasaras sagaidīšanas tradīciju. Šogad festivāls norisinājās 26. maijā Siguldas pils estrādē, pulcējot 2,5 tūkstošus apmeklētāju. LTV1 aicina arī mazos televīzijas skatītājus ieskatīties muzikālajā piedzīvojumā, nosvinēt brīvlaika iestāšanos un izbaudīt vasarīgu noskaņu.

„Izlaidumu Brīnumskapī” atklās pasākuma vadītāji un idejas autori – mūziķi Ingus Ulmanis un Andris Sējāns. Apsveikuma koncertā uzstāsies Rīgas Doma kora bērnu kameransamblis, „LeNeSOns”, LTV1 raidījuma „Kas te? Es te!” varoņi, Siguldas vokāli instrumentālais ansamblis, mūziķi Marko Ojala ar bajānu un Elīna Endzele ar ksilofonu, kā arī pavārs Lauris Aleksejevs ar lielāko burkānu torti pasaulē. Savukārt vakara ballē piedalīsies dziedātāji Renārs Kaupers, Māra Upmane- Holšteina ar Jūras zilo kori, grupa „Instrumenti” un mūziķi Rūta un Valdis Muktupāveli.

Festivāls „Izlaidums Brīnumskapī” norisinās jau otro gadu un pulcē tūkstošiem bērnu no visas Latvijas. Pasākuma pamatideja saistīta ar kvalitatīvas bērnu mūzikas aktualizēšanu un popularizēšanu, kā arī ģimenes kopā būšanu, svinot skolas beigšanos un brīvlaika iestāšanos. „Brīnumskapī” dzīvo Ingus Ulmanis, Andris Sējāns, Baiba Vanaga, Aigars Voitišķis, Roberts Rasa, Anrijs Grinbergs un pelītes – “Knīpas un Knauķi”.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV