Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

„Kino Bize” programmā filma no Dienvidkorejas

Easyget.lv, 30.05.2013. 09:07

No piektdienas, 31. maija, kinoteātrī „Kino Bize” būs skatāma Dienvidkorejā tapusi filma „Bezmiega nakts” par divu cilvēku attiecībām un to trauslumu.
„Kino Bize” programmā filma no Dienvidkorejas

„Bezmiega nakts” ir stāsts par pāra attiecībām un mazliet rutinizētu idilli, kas kļūst nepanesama un tomēr to bail pazaudēt. Ikdiena paiet apnicīgā darbā, taču vakaros ir izbraucieni ar divriteņiem, draugu ballītes, sarunas par dzīvi... Viņi kopā pavadījuši divus gadus, un labprāt paildzinātu divvientulību un jaunību. Ja uzrastos kāds trešais, ierastā kārtība neatgriezeniski izjuktu.

Filmas scenārijs daļēji balstīts paša režisora piedzīvotajā, taču tajā iekļauti arī citu filmēšanas grupas dalībnieku dzīves fragmenti. Filma uz neilgu laiku kļuva par viņu visu dzīves daļu. Nelielā filmēšanas grupa 22 dienas strādāja, dzīvoja un gulēja režisora nelielajā dzīvoklītī Dienvidkorejā.

„Bezmiega nakts” ir stāsts ne tikai par „viņiem”, bet arī par mums – katru, kurš dzīvo, kļūdās, cer uz to labāko, nonāk strupceļā, mīl, turpina meklēt „lielo” laimi, bet itin bieži tās atspulgu sastop mazajās lietās.

Filma „Bezmiega nakts” no 31. maija skatāma kinoteātrī „Kino Bize”, Skolas ielā 15, Rīgā. Vairāk: www.kinobize.lv

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV