Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Ātrais randiņš ar jaunajiem rakstniekiem un mūziķiem

Easyget.lv, 30.05.2013. 14:02

Trešdien, 5. jūnijā, plkst. 19:00 Rakstniecības un mūzikas muzejā notiks „Ātrais randiņš”, kurā pirmoreiz pasākumu cikla vēsturē spēles formā varēs iepazīties ne tikai ar jaunajiem rakstniekiem, bet arī ar mūziķiem, informē muzeja pārstāve Maija Treile.

Uz tikšanos dosies jaunie rakstnieki Emīls Buiķis un Raivis Kapilinskis, komponists Aleksejs Peguševs, kā arī viens no muzikālās apvienības Biezoknis dalībniekiem. Māksliniekus varēs iepazīt nelielās intervijās, tekstu lasījumos un skaņdarbu demonstrējumos, kā arī fotosesijā, ekspresizstādē un citās aktivitātēs.

Arī Rainis un Jāzeps Vītols reiz bija jauni un daudzsološi, bet plašākai sabiedrībai vēl ne tik labi zināmi. Katrs mākslinieks sāk ar pirmo publikāciju, pirmo skaņdarbu, pirmo uzstāšanos. Un tomēr – ne visi jaunie censoņi kļūst par klasiķiem. RMM piedāvā spēles veidā iepazīt tuvāk dažus no jaunajiem rakstniekiem un mūziķiem.

Pasākuma noslēgumā uzstāsies muzikālā grupa Biezoknis. Sarunas vadīs Māra Eņģele, Kristīne Ādmine un Līva Pugoviča (RMM).

Vasaras sezonā pasākumi Rakstniecības un mūzikā notiek katru otro trešdienu plkst. 19:00.

Sarīkojuma laikā (no plkst. 19:00 līdz 20:30) bērniem būs iespēja piedalīties muzeja nodarbībā Skaņu pavēlnieks. Ieejas maksa sarīkojumā – Ls 1,50; pensionāriem, studentiem un skolēniem – Ls 1 (cenā iekļauts izstāžu apmeklējums); maksa par nodarbību bērniem – Ls 1.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV