Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Klajā nāk grāmata „Miera ārsta padomi”

Easyget.lv, 03.06.2013. 11:00

Trešdien, 5. Jūnijā, plkst. 17.30 Zvaigznes ABC prezentāciju zālē K. Valdemāra ielā 6, Rīgā notiks pazīstamā ārsta un cigun skolotāja Igora Kudrjavceva grāmatas “Miera ārsta padomi” atvēršanas svētki un lekcija “Neļaujiet sirdij izlēkt no krūtīm!”.

Dr. Kudrjavceva spēja sakārtot cilvēka veselību un palīdzēt iegūt iekšēju mieru ir plaši zināma Latvijā un arī ārpus tās. Pacienti pat dēvē Igoru par Miera ārstu. Viņš ir ne tikai sertificēts ārsts, bet arī vairāku augstskolu pasniedzējs, cigun skolotājs un personības izaugsmes treneris. Jau vairākus gadus īsteno projektu “Igora Kudrjavceva skola – Saules ceļš” ar mērķi sniegt enerģijas, harmonijas un veselības zināšanas un iemaņas katram cilvēkam.

Laikam ejot, pieredzei augot un arvien vairāk pārliecinoties par Saules ceļa metožu iedarbīgumu, Igoram radusies vēlme ar šīm zināšanām dalīties. Tagad tās apkopotas un izdotas grāmatā “Miera ārsta padomi”. Tā ir pirmā grāmata sērijā “Saules ceļš” un veltīta Mieram, jo Miers un mierīgums ir visa pamatā – bez tiem nav iespējams koncentrēties un sākt darbu pašam ar sevi.

Grāmatā dr. Kudrjavcevs iepazīstina ar paņēmieniem, kā līdz Mieram nonākt, kā veicināt pašatveseļošanos, panākt līdzsvarotību un enerģijas pieplūdumu. Lielākā daļa šo metožu nāk no Austrumu medicīnas un ir izturējušas laika pārbaudi. Par šo metožu iedarbīgumu Igors pārliecinājies ne tikai kā mediķis, bet arī kā Černobiļas veterāns – 27 gadus pēc kodolavārijas seku likvidēšanas darbiem, kas daudziem atņēmuši veselību un pat dzīvību, Igors Kudrjavcevs joprojām ir vesels un, palīdzējis pats sev, palīdz arī citiem.

Kā zināms, vairums slimību cilvēkus piemeklē tieši stresa, satraukuma un bezmiega dēļ. Grāmatā Igors Kudrjavcevs atklāj vienkāršus, bet efektīvus un ilggadējā praksē pārbaudītus paņēmienus, kā atjaunot dabisko enerģijas plūsmu, būt mierā ar sevi, panākt iekšējo rāmumu un atgūt domu un jūtu līdzsvaru.

“Miera ārsta padomi” nav abstraktu teoriju apkopojums, bet pavisam praktiska rokasgrāmata, ko šķirstīt atkal un atkal, līdz tajā aprakstītie vingrojumi pilnībā apgūti. Vingrojumu aprakstus papildina fotogrāfijas un zīmējumi, kā arī Igora pacientu stāsti un atsauksmes par izmaiņām, kuras tie piedzīvojuši pēc Igora izstrādātās atveseļošanās sistēmas izmantošanas. Uz kādām izmaiņām var cerēt grāmatas lasītājs, kurš nenoliek grāmatu plauktā, bet aktīvi izmanto? Autors sola: “Jūs sāksiet justies labāk, tātad – dzīvot kvalitatīvāk! Jūs jutīsieties mierīgāk, jums būs lielāka drošības sajūta un vairāk pārliecības par sevi. Arī jums apkārt valdīs miers, un jūsu tuvinieki to jutīs. Jūs kļūsiet par nelielu miera oāzi.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV