Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Uz lielajiem ekrāniem jūnijā – “Tērauda vīrs” un citi jaunumi

Easyget.lv, 03.06.2013. 14:09

Latvijas kinoteātros jūnijā iznāk vairākas filmas, kuru vidū ir “Tērauda vīrs” - jaunākā kino versija par visu laiku populārāko un spēcīgāko supervaroni, aizraujoša piedzīvojumu filma ar izcilu aktieru ansambli “Krāpšanas ilūzija” un romantiska filma “Pirms pusnakts”.
Uz lielajiem ekrāniem jūnijā – “Tērauda vīrs” un citi jaunumi

14.jūnijā uz lielajiem ekrāniem iznāk piedzīvojumu trilleris “Krāpšanas ilūzija” (“Now You See Me”). Galvenās lomas filmā par iluzionistu komandu, kas ar galvu reibinošu triku palīdzību aplaupa bankas, izpilda tādas zvaigznes kā Džese Aizenbergs (“Sociālais tīkls”), Vudijs Harelsons (“Dzimuši slepkavas”), Aisla Fišere (“Lielais Getsbijs”), Deivs Franko (“Džampstrīta 21”), Marks Rufalo (“Atriebēji”), kā arī kino leģendas Morgans Frīmens un Maikls Keins. Filmu uzņēmis grāvēju “Kurjers” un “Titānu cīņa” režisors Luiss Leterjē, un tā nupat ir startējusi ASV kinoteātros, kur tā uzrādījusi lieliskus kases ieņēmumu rezultātus, pārsniedzot ekspertu prognozes un apsteidzot Vila Smita jaunāko filmu.

28.jūnijā Latvijas pirmizrādi piedzīvo filma “Tērauda vīrs” (“Man Of Steel”), kas ir studijas “Warner Bros.” jaunākā un vērienīgākā kinolente par visu laiku spēcīgāko un populārāko supervaroni - Supermenu. Filmu producējis Kristofers Nolans (“Tumšā bruņinieka” triloģija, “Pirmsākums”), un tās režisors ir Zaks Snaiders, kurš veidojis tādas filmas kā “300: Termopilu kauja” un “Sargi”. Supermena lomu izpilda britu izcelsmes aktieris Henrijs Kavils (“Nemirstīgie”, “Gaišā dienas laikā”), bet viņam līdzās spēlē tādas zvaigznes kā Rasels Krovs, Kevins Kostners, Eimija Adamsa un citi. Ar stāstu par Supermena izcelsmi un pirmajiem varoņdarbiem uz Zemes, tiek atšķirta jauna lapaspuse studijas “Warner Bros.” un izdevniecības “DC Comics” varoņu pasaulē. Plānots, ka šī filma tiks sasaistīta ar citiem “DC Comics” supervaroņu stāstiem, līdzīgi kā to veiksmīgi ir īstenojusi “Disney” studija ar “Marvel” zīmola filmām par “Dzelzs vīru” un “Atriebējiem”. Filmai “Tērauda vīrs” tiks organizēts pirmizrādes pasākums sadarbībā ar Latvijas kino blogeriem, kā arī tiks piedāvāti īpašie ziņkārīgo seansi pirms regulārajiem seansiem - informācija sekos.

28.jūnijā uz ekrāniem iznāk filma “Pirms pusnakts” (“Before Midnight”) - noslēdzošā daļa režisora Ričarda Linkleitera romantiskajai triloģijai. Pirmās divas daļas („Pirms saullēkta", 1995.gads un „Pirms saulrieta", 2004.gads), ir kļuvušas par neatkarīgā kino klasiku. Arī jaunajā filmā titullomas izpilda Ītens Houkss un Džūlija Delpi. Ir pagājuši divdesmit gadi kopš abu mīlnieku liktenīgās satikšanās Vīnes ekspresī, un pa šo laiku abu dzīvēs ir bijuši dažādi pavērsieni. Jaunajā filmā Džesijs un Selīna dodas atvaļinājumā uz gleznaino Grieķiju, kur viņi centīsies atrast atbildi uz jautājumu par to, vai īsta mīlestība ir spējīga izturēt laika pārbaudījumu.

Foto: Kadrs no filmas “Tērauda vīrs”. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV