Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Maikls Keins trillerī „Krāpšanas ilūzija”

Easyget.lv, 10.06.2013. 09:54

Lielā ekrāna leģenda, britu izcelsmes aktieris sers Maikls Keins (Michael Caine), kurš šonedēļ uz Latvijas ekrāniem būs redzams piedzīvojumu trillerī “Krāpšanas ilūzija” (“Now You See Me”), intervijā uzsver, ka viņš ir “aktieris, nevis kino zvaigzne”.
Maikls Keins trillerī „Krāpšanas ilūzija”

 

Maikls Keins, kurš šī gada martā svinēja astoņdesmito dzimšanas dienu, savas kino karjeras laikā ir filmējies gandrīz 160 projektos, saņēmis divas ASV Kinoakadēmijas “Oscar” godalgas un četras nominācijas, divas BAFTA balvas un vairākus desmitus citu godalgu. Starp zināmākajām Maikla Keina filmām jāmin tādi klasiski darbi kā “Alfijs”, “Okšķeris”, “Hanna un viņas māsas”, “Sidra nama likumi”, “Itālijas variants” u.c., savukārt pēdējās desmitgadē aktieris filmējies tādos kases grāvējos kā Kristofera Nolana “Tumšā bruņinieka” triloģija, “Pirmsākums”, “Ilūzija”, “Cilvēces bērns”.

Trillera “Krāpšanas ilūzija” iznākšanai par godu Maikls Keins intervijā stāsta par to, kā ir sadzīvot ar popularitāti, un atklāj savas attiecības ar to. “Atšķirības starp kino zvaigzni un aktieri var būt fascinējošas. Es atceros, kad es pamanīju šo atšķirību un sapratu, ka tas ir noticis ar mani. Reiz producents man atsūtīja kādu scenāriju, bet es to viņam aizsūtīju atpakaļ, sakot, ka loma man ir pārāk nenozīmīga un maza, ka es to nevēlos spēlēt”, atklāj Maikls Keins un turpina: “Bet tad viņš man vēlreiz nosūtīja šo pašu scenāriju un teica, ka man šajā filmā ir domāta tēva loma, nevis centrālā mīlētāja loma... Un tad es sapratu, kas ir noticis. Es aizsteidzos uz vannasistabu, ieskatījos spogulī, un tiešām – man pretī raudzījās nevis topošās filmas mīlētājs, ko biju iedomājies es, bet gan tēvs”. Jau krietnu laiku Maikls Keins sevi neierindo filmu zvaigžņu kategorijā, bet dēvē sevi par aktieri. Topošie un nākamie Maikla Keina kino projekti ir gan komēdija/drāma “Mr. Morgan's Last Love”, trilleris “Eliza Graves”, gan Kristofera Nolana zinātniskās fantastikas grāvējs “Interstellar”,

Līdzās Maiklam Keinam aktuālajā filmā “Krāpšanas ilūzija” piedalās tādas zvaigznes kā Džese Aizenbergs (“Sociālais tīkls”), Vudijs Harelsons (“Dzimuši slepkavas”), Aisla Fišere (“Lielais Getsbijs”), Deivs Franko (“Džampstrīta 21”), Marks Rufalo (“Atriebēji”), kā arī vēl viena kino leģenda, amerikāņu aktieris Morgans Frīmens. “Krāpšanas ilūzija” ir straujiem pavērsieniem piesātināts trilleris par iluzionistu komandu, kas ar neticamu triku palīdzību aplaupa bankas un tādēļ kļūst par bēgļiem, kurus vajā gan FIB, gan Interpols. “Krāpšanas ilūzija” Latvijas kinoteātros iznāk 14.jūnijā.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV