Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Ivara Grāvleja lekcija „Kas ir aktuāli fotogrāfijā?”

Easyget.lv, 12.06.2013. 13:20

Kalnciema kvartālā 17. jūnijā plkst. 19:00 fotogrāfijas pasniedzējs Ivars Grāvlejs aicina kopīgi meklēt atbildi uz jautājumu “Kas ir aktuāli fotogrāfijā?”.

Pirmajā no divām lekcijām par foto mākslu, ko Ivars Grāvlejs lasīs Kalnciema kvartālā, ikvienam tiks sniegts ieskats saturiski un formāli nozīmīgākajās izmaiņās pasaules fotogrāfijā.

Lekcija dos ierosmi patstāvīgi un radoši domāt par attēlu postmodernisma laikmetā, iespēju atskatīties fotogrāfijas vēstures līkločos un ieraudzīt kopainu mūsdienu kontekstā, kā arī jautāt un izteikt savu viedokli par aktuālajiem jautājumiem, kas saistīti ar foto mākslu gan ikdienišķā, gan zinātniskā kontekstā.

Lekcijas autors Ivars Grāvlejs ieguvis maģistra grādu FAMU fotogrāfijas katedrā Prāgas izpildītājmākslas akadēmijā, kā arī guvis starptautisku izstāžu pieredzi Ņujorkā, Londonā, Prāgā, Telavivā, Berlīnē, Maskavā, Varšavā un citviet pasaulē. Kopš 2008. gada Ivars Grāvlejs ir fotogrāfijas pasniedzējs Prāgā un Rīgā.

Lekcija notiks Kalnciema kvartāla Vīnu veikala zālē, Kalnciema ielā 35, Rīgā. Interesnti aicināti pieteikties uz lekciju līdz 17. jūnijam plkst. 12:00, sūtot savu pieteikumu uz e-pastu kalnciemaiela@gmail.com. Lekcijas cena 5 LVL. Lekcijas ilgums 90 minūtes.

Ivara Grāvleja otrā lekcija, kurā tiks apskatīti dažādi fotogrāfijas virzieni vēsturiskā kontekstā, Kalnciema kvartālā notiks 1.jūlijā.

Sekojiet līdzi Kalnciema kvartāla programmai: www.kalnciemaiela.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV