Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Šonedēļ kinoteātros – trilleris “Krāpšanas ilūzija”

Easyget.lv, 13.06.2013. 10:03

14.jūnijā Latvijas kinoteātros iznāk Luisa Leterjē trilleris “Krāpšanas ilūzija”
Šonedēļ kinoteātros – trilleris “Krāpšanas ilūzija”

Filmā “Krāpšanas ilūzija” (“Now You See Me”) galvenās lomas izpilda tādas zvaigznes kā Džese Aizenbergs (“Sociālais tīkls”), Vudijs Harelsons (“Dzimuši slepkavas”), Aisla Fišere (“Lielais Getsbijs”), Deivs Franko (“Džampstrīta 21”), Marks Rufalo (“Atriebēji”), kā arī kino leģendas Morgans Frīmens un Maikls Keins, kuriem šis ir jau ceturtais kopīgais kino projekts, jo abi kopā ir filmējušies visās trīs Kristofera Nolena “Tumšā bruņinieka” triloģijas daļās. “Krāpšanas ilūziju” uzņēmis asa sižeta filmu “Kurjers” un “Titānu cīņa” režisors Luiss Leterjē, bet filmas producentu komandas kontā ir tādi kases grāvēji kā “Zvaigžņu ceļš”, “Ērgļa acs” un citi. Filma uzrāda lieliskus kases ieņēmumu rezultātus ASV, kur divu nedēļu laikā tā ir iekasējusi jau 62 miljonus ASV dolāru.

Filmas galvenie varoņi ir populāra iluzionistu grupa ar nosaukumu „Četri jātnieki" harizmātiskā Maikla Atlasa vadībā. Kopā viņi veic prātam neaptveramus trikus, pat ja tie ir bīstami un nelikumīgi. Aplaupīt banku citā kontinentā - viņiem tas ir nieks! Taču tādi triki nevar nepievērst likumsargu uzmanību. FIB aģents Dilans un viņa pāriniece Interpola aģente Alma, neskatoties uz pilnīgu raksturu nesaderību, apvieno savus spēkus krāpšanu atmaskošanai. Viņi aicina palīgā arī slavenu iluzionistu atmaskotāju Tadeušu Bredliju, kurš apgalvo, ka zinot „Četru jātnieku" triku veikšanas noslēpumus. Taču pavisam drīz kļūst skaidrs, ka atmaskot iluzionistu smalki izstrādātos plānus nemaz nav tik viegls uzdevums.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV