Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Aicina uz festivāla Give & Get iepazīšanās pasākumu

Easyget.lv, 13.06.2013. 10:58

Ceturtdien, 13. jūnijā, plkst. 18 „Omas briljanta istabā”, Rīgā, Audēju ielā 7, notiks meistarklašu festivāla „Give & Get” iepazīšanās pasākums, kura laikā interesentiem tiks piedāvātas dažādas aktivitātes: radošās darbnīcas bērniem, improvizācijas teātris, Kundalini joga, Samba De Riga meistarklases u.c., informē Agnese Kalniņa.

Īstens latvietis teiktu Raiņa vārdiem: „Dot var gūstot, dot var ņemot, dodot gūtais- neatņemams!”. Festivāls Give & Get šo teicienu īsteno dzīvē. Tas ir brīvdabas meistarklašu festivāls, kas nozīmē, ka ikviens dalībnieks ne tikai piedalās vai prezentē sevi caur kādu aktivitāti, bet savā specialitātē arī vada meistarklasi vai radošo darbnīcu. Festivāls notiks no 8. līdz 14. jūlijam Saldus novada Zirņu pagastā, „Dzilnās”.

13. jūnijā paredzēta plaša un interesanta aktivitāšu un nodarbību programma, kas piemērota dažāda vecuma un interešu cilvēkiem. Tiks rādītas Give & Get filmas, taisīti hennas tetovējumi, steps, augļu salātu gatavošanas meistarklase, kā arī spontānā instalācija „Pieliec roku!”. Tāpat tiks prezentētas Give & Get festivāla zonas.

Festivāla ieskandināšana notiks arī šo piektdien, 14. jūnijā, plkst. 16 Saldus Jauniešu interešu centrā Šķūnis.
Festivāls Give & Get piedāvā rast alternatīvas jaunajā – sadarbības kultūrā, kur cilvēks beidzot apzinas sevi kā daļu no veseluma. Daļu, kas pati par sevi ir pilnīga, holistiska, visu ap sevi radoša un atvērta iespējām, noticot, ka spējam mainīt ne tikai sevi un savu ģimeni, bet arī pasauli sev apkārt.

Give & Get ideja ir būvēt tiltus no materiālā uz garīgo, dot cilvēkam iespēju pamēģināt, kā ir dzīvot citādāk. Festivāls ļauj atvērties un rast atbrīvotību savstarpēji iedvesmojoties un daloties tajā, kas iedvesmo mūs pašus, pamēģināt veģetāriešu vai vegānu diētu, ļaujot ķermenim atpūsties no smagās barības rezultātā uzņemtajiem toksīniem, kā arī saudzēt, iepazīt un dzīvot saskaņā ar dabu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV