Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Kultūras ceļvedī - Lana Del Rey un Laiks Dejot

Easyget.lv, 13.06.2013. 13:42

Piektdien Rīgā Eiropas koncerttūres ietvaros uzstāsies viena no pēdējā gada spožākajām popmūzikas sensācijām un pieprasītākajām mūziķēm - Lana Del Rey, savukārt dejas cienītāji aicināti no 14. jūnija uz ikgadējo laikmetīgās dejas festivālu Laiks dejot
Kultūras ceļvedī - Lana Del Rey un Laiks Dejot

Ceturtdien, 13. jūnijā, Ģertrūdes ielas teātrī notiks Hardija Lediņa piemiņai veltīts koncerts.
Galerijā Ziema notiks Mākslas akadēmijas un Kultūras akadēmijas studentu radošās grupas veidotā interaktīvā izrāde "Es arī gribu".
Ar Astro'n'out koncertu tiks atklāta Daugavas koncertzāle uz Triangula Bastiona ēkas jumta, 11. novembra krastmalā 17.
Plkst. 20.00 Latvijas dzelzceļa vēstures muzejā Rīgas festivals piedāvā koncertu “Sitaminstrumentu zvaigznes”, uz skatuves pulcējot izcilākos Latvijas sitaminstrumentālistu virtuozus.

Piektdien, 14. jūnijā, plkst. 19:00 Dailes teātra Mazā zāle ar Latvijas Kultūras akadēmijas laikmetīgās dejas horeogrāfijas studentu kompozīcijas darbu izrādi tiks atklāts festivals Laiks Dejot, kas ilgs līdz 18. jūnijam.
Arēnā Rīga uzstāsies pēdējā gada spožākā popmūzikas sensācija un viena no pieprasītākajām mūziķēm - Lana Del Rey.
Plkst. 19:00 Rīgas Sv. Pētera baznīcā, godinot komunistiskā genocīda upuru piemiņu, emocionālu un patriotisku latviešu mūzikas koncertu sniegs Profesionālais pūtēju orķestris „Rīga”, kori „Ave Sol” un „Sonore”, solisti Sonora Vaice (soprāns), Ingus Pētersons (tenors), Ēriks Kiršfelds (čells) un diriģents Mārtiņš Ozoliņš.
Plkst. 20.00 Mazajā Mežotnes pilī Rīgas festivāla ietvaros uz īsti vasarīgu koncertu “Džons Keidžs un videomāksla” aicinās trio “Opera” – Svetlana Okuņa (vijole), Inga Sunepa (čells) un Juris Žvikovs (klavieres), kā arī režisors un videomākslinieks Roberts Rubīns.
Kafejnīcā Taka ar akustisku koncertu viesosies Somijas mākslinieki Tonikettinen un Hulda Huima.Dienu vēlāk somu mūziķi uzstāsies Melno cepurīšu balerijā, Jelgavā.

Sestdien, 15. jūnijā, klubā "Nabaklab" notiks Arta Dobrovoļska īsfilmas "Low profile" pirmizrāde un tikšanās ar filmas veidotājiem.
Unfinished Skyscraper koncertēs grupas Laime Pilnīga un Age of Stones.

Sestdien un svētdien Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs aicina uz ielīgošanas pasākumiem.

Par notikumiem koncertdzīvē ik ceturtdienu plkst. 18:00 iespējams dzirdēt portāla Easyget.lv raidījumā "Rakumi" radio "NABA" ēterā FM 93,1 un internetā.

Foto: Lana Del Rey. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV