Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Stepa trio "Soul Tap" svin piecu gadu jubileju

Easyget.lv, 17.06.2013. 09:58

Ceturtdien, 20. jūnijā, plkst. 22.00 klubā „Omas briljanta istaba”, Audēju ielā 7, notiks stepa trio „Soul Tap” piecu gadu jubilejas koncerts.
Stepa trio "Soul Tap" svin piecu gadu jubileju

Dzimšanas dienu dejotājas svinēs, džeza mūzikas pavadībā izpildot savas mīļākās horeogrāfijas, kā arī dejojot uz īpašiem podestiem, kas kāju piesitienus pārveidos skaņu efektos un ļaus novērtēt stepa dejas muzikālo dabu, , informē grupas dalībniece Guna Kaše.

Koncerta pirmajā daļā kopā ar saksofonu kvarteta "n[ex]t move" vadītāju Ingu Meijeri, ģitāristu un dziedātāju Marko Ojalu un kontrabasistu Bruno Priekuli tiks izpildītas dejas, kurās stepa ritmi savīsies ar džeza stilistikā veidotiem populāru skaņdarbu aranžējumiem. Bet otrajā daļā virmos jaunas vēsmas – steps tiks dejots uz īpašām skaņu efektu kastēm, vairāk ļaujoties improvizācijai sadarbībā ar pianistu Matīsu Repsi, dziedātāju un vijolnieci Nikitu Semjonovu, beatbox meistaru Gunāru Romanovu jeb GunchuBeatbox un skaņu efektu pavēlnieku Kristapu Krollu.

Ieeja - bez maksas. Pēc koncerta dejas turpināsies kopā ar DJ Žani Mišelu.

Trio "Soul Tap" dejotājas - Annija Ķesele, Gunta Tomsone un Guna Kaše – piecu darbības gadu laikā pilnveidojušas dejotprasmi stepa festivālos un meistarklasēs ārzemēs, sākušas stepa dejas apmācību, radījušas virkni horeogrāfiju un izveidojušas sadarbības projektus ar mūziķiem, meklējot jaunas stepa dejas šķautnes un izteiksmes veidus. Un ir apņēmušās turpināt iesākto ar mērķi attīstīt stepa dejas līmeni Latvijā un piesaistīt šim mākslas žanram arvien jaunus entuziastus. Vairāk: www.soultap.lv

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV