Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Skatītāji noteikuši Liepājas teātra labākos aktierus un iestudējumu

Easyget.lv, 17.06.2013. 11:37

16. jūnijā, ar muzikālo leģendu „Minhauzena precības” noslēdzoties 106. teātra sezonai, tika sumināti Liepājas teātra skatītāju iemīļotie aktieri
Skatītāji noteikuši Liepājas teātra labākos aktierus un iestudējumu

Jau sesto gadu tiek rīkota aptauja, lai uzzinātu skatītāju viedokli par teātra sezonu – ikviens skatītājs tika aicināts nobalsot par labāko iestudējumu un aktieriem.

Šogad tika saņemtas 1580 skatītāju anketas. Vērā tika ņemts elektroniskais balsojums, balsojums teātrī, kā arī ekspertu viedoklis, informē Liepājas teātra pārstāve Zanda Borga.

Par labāko aktrisi tika atzīta Inese Kučinska, par labāko aktieri – Egons Dombrovskis, par labāko aktrisi otrā plāna lomā – Everita Pjata, bet par labāko aktieri otrā plāna lomā – Gatis Maliks. Par šīs sezonas veiksmīgāko Liepājas teātra izrādi skatītāji atzina krievu režisora Konstantīna Bogomolova veidoto iestudējumu „Stavangera” (Pulp People). Otro un trešo vietu skatītāju balsojumā ieguva režisora Dž.Dž.Džilindžera veidotās izrādes „Lukrēcija Bordžija” un „Atsaldētais”.

19. jūnijā savu vērtējumu par sezonu izteiks arī teātra kritiķi un eksperti, Dailes teātrī paziņojot šīs sezonas Spēlmaņu nakts nominācijas.

Foto: Izrāde „Stavangera”. Foto (c) Ziedonis Safronovs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV