Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Rīgā pulcēsies tetovēšanas interesenti no vairākām valstīm

Easyget.lv, 26.06.2013. 09:54 | komentāri (1)

12. - 13. jūlijā VEF Skeitparkā, Ūnijas ielā 4/5, Rīgā, notiks "Pirmā Baltijas tetovēšanas konvencija".
Rīgā pulcēsies tetovēšanas interesenti no vairākām valstīm

Sarīkojums apvienos vairāk nekā 20 dažādus tetovēšanas māksliniekus un tetovēšanas studijas no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas un Vācijas. Konvencija pulcēs dalībniekus un interesentus divas dienas - 12. un 13. jūlijā, piesaistot ar aizraujošu pasākumu programmu. Dalībnieki aktīvi darbosies, zīmēs tetovējumus, durs pīrsingus un sacentīsies 15 nominācijās, tostarp konvencijas labākais tetovējums, vislielākais tetovējums, informē organizatoru pārstāve Gunta Vlasenko.

Pirmās Baltijas tetovēšanas konvencijas ietvaros plānota ne tikai tetovēšanas meistaru un tetovējumu cienītāju tikšanās, bet arī plaša izklaides programma - skeiteru šovs, paraugdemonstrējumi, piedalīsies arī ielu vingrotāji, būs deju šovs, grafiti, bērniem skeitu maketu apzīmēšana, kā arī mūziķu un DJ uzstāšanās. Pasākumā plaši tiks pārstāvēti ekstrēmo sporta veidu veikali.

Biļetes pieejamas „Biļešu Serviss” kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv vai pasākuma norises vietā.

Vairāk informācijas par First Baltic Tattoo Convention: https://www.facebook.com/FirstBalticTattooConvention

Foto: Tatoo. Foto (c) flickr.com/angel decay

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV