Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Filmā „Izredzētie” Emma Votsone dejo striptīzu

Easyget.lv, 26.06.2013. 11:20

19. jūlijā Latvijas kinoteātros sāks demonstrēt filmu „Izredzētie”. Emma Votsone tēlo vienu no pusaudzēm, kas kopā ar vienaudžiem aplaupa Holivudas slavenību bagātos savrupnamus.
Filmā „Izredzētie” Emma Votsone dejo striptīzu

Pēc sāgas „Harijs Poters” pēdējās daļas uzņemšanas Emma Votsone, kas desmit gadus tēlojusi burvi Hermioni, steigšus centusies atbrīvoties no saiknes ar šo varoni. Viņa vispirms apgriezusi matus, ko liedzis līgums ar „Harija Potera” radītājiem. Kad mati atauguši, Emma rīkojusies vēl drosmīgāk – filmējusies šokējošās lomās.

Emma Votsone tēlo vienu no pusaudzēm, kas kopā ar vienaudžiem aplaupa Holivudas slavenību bagātos savrupnamus. Viena no slavenībām ir Parisa Hiltone – viņas namā modīgo mantiņu mednieki sarīko īstas dzīres.

Jaunieši iekļūst Parisas Hiltones savrupnamā un vai sastingst, redzot tādu spožumu un skaistumu. Pēc scenārija Emmai Votsonei bija jādejo striptīzs pie stangas Parisas apartamentos. Filmas ievadvārdos Kannu festivālā aktrise teica: „Ja jūs esat redzējuši šo ainu, tad saprotat, ka mani diez vai var atzīt par profesionālu striptīzdejotāju. Arī es saprotu, ka derētu patrenēties, taču mana varone ir pusaudze. Būtu savādi, ja es, uzlauzusi savrupnamu un atradusi tajā diskotēku zāli ar stieni, dejotu striptīzu kā profesionāle.”

Filmas „Izredzētie” režisore Sofija Kopola teikusi, ka Emmas Votsones iemiesošanās tēlā viņu pārsteigusi: „Es nolēmu uzņemt striptīza ainu tikai tādēļ, lai pēc iespējas precīzāk un daudzpusīgāk atainotu Holivudas bērnu dzīvi.” Stāstot par savu varoni, Emma Votsone sacījusi, ka dejojusi striptīzu un izturējusies izaicinoši, lai parādītu Holivudas pusaudžu dzīvi, kas arī viņai nav sveša. „Diemžēl ne visi Holivudas bērniņi pieaug. Kas zina, varbūt arī es mājās uzstādīšu striptīza stieni un nākamajā filmā dejošu profesionāli,” smejoties teikusi Emma Votsone.

Latvijas kinoteātros spilgtais stāsts par pusaudžiem tiks demonstrēts no 19. jūlija.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV