Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Nacionālajā teātrī jauno sezonu ievadīs kamermūzikls “Titāniks”

Easyget.lv, 27.06.2013. 16:23

12. septembrī Latvijas Nacionālā teātra Jaunajā zālē pirmizrādi piedzīvos kamermūzikls “Titāniks”; uzvedama režisors - Regnārs Vaivars
Nacionālajā teātrī jauno sezonu ievadīs kamermūzikls “Titāniks”

Mūzikls ir ideāla, šarma un erotikas apdvesta pasaule, kurā nav depresīvas sadzīves, tātad - seksīga pasaka, kuru noskatoties vidējo pieaugušo indivīdu pārņem sajūta, ka arī viņa dzīvē turpmāk viss kļūs brīnišķīgāks. Tātad - patīkams izklaides žanrs bez moralizēšanas un grūtsirdības, kas allaž ir labi un vajadzīgi.

Latvijā mūzikls obligāti nozīmē milzīgu jezgu, sarežģītus tehniskus risinājumus, masu skatus, komplicētus brīnumus, kur nereti ar maksimāliem līdzekļiem tiek panākts minimāls efekts. Mēs domājam, ka, esot asprātīgiem un radošiem, ir iespējams visu to pašu izdarīt "kabatas fomāta" mūziklā, koncentrējoties uz būtisko - mūzika, izpildītāju meistarība un skatītāja fantāzija spēj paveikt tikpat daudz kā orķestris, koris, akrobāti un salūts kopā.

Izrādē skanēs populāra latviešu estrādes mūzika.

Lomās: Ieva Aniņa, Marija Bērziņa, Madara Botmane, Gundars Grasbergs, Arturs Krūzkops, Ģirts Liuziniks, Artis Drozdovs. Uzvedumā piedalās čelliste Kristiana Balčus. Režisors: Regnārs Vaivars. Scenogrāfs: Aigars Ozoliņš. Kostīmu māksliniece un horeogrāfe: Anta Priedīte. Gaismu māksliniece: Lienīte Slišāne.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV