Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Tuvojas brīvdabas meistarklašu festivāls Give & Get

Easyget.lv, 02.07.2013. 09:54

No 8. līdz 14.jūlijam Saldus novadā norisināsies ikgadējais brīvdabas meistarklašu festivāls „Give & Get”, kurā tā dalībniekiem būs iespēja ne tikai atpūsties un darboties citu veidotajās darbnīcās, bet arī pašiem dalīties tajā, ko viņi vislabāk prot darīt.
Tuvojas brīvdabas meistarklašu festivāls Give & Get

Interesenti Saldus novada Zirņu pagasta „Dzilnās” var ierasties jau tagad, lai kā brīvprātīgie palīdzētu nometnes iekārtošanā.

„Give & Get” ir dabai un cilvēcei draudzīga, izglītojoši izklaidējoša un iedvesmu atraisoša platforma jeb projekts, kura ietvaros notiek vairāki pilnveidojoši, uz labdarību vērsti pasākumi visa gada garumā, ar kulmināciju jūlijā.
Festivālā apmeklētājiem būs iespēja vairāk nekā desmit festivāla zonās piedalīties dažādās meistarklasēs un radošajās darbnīcās. Uz festivāla skatuves varēs baudīt stepa grupas "Soul Tap" priekšnesumu, piedalīties nepieradinātā folka orķestra "Pingvīnu Cirx" rīkotajās dejās, kā arī vērot citu mākslinieku priekšnesumus, koncertus un „Jam” sesijas.

„Tauriņa” zonā būs iespējams mācīties stepa deju, brazīļu cīņas mākslu capoeira, kā arī izdejoties danču vakarā. Piedzīvojumu, aktīvās atpūtas un dabas zonā „Zvirbulis” varēs piedalīties sportiskās aktivitātēs un gūt zināšanas par dabu, tās saglabāšanu un pētniecību. Savukārt „Vienradža” zonā varēs ņemt dalību improvizācijas teātra meistarklasē, attīstīt savu aktiermeistarību un runas mākslu.

„Harmonijas” zonā festivāla dalībnieki varēs piedalīties garīgās pilnveidošanās praksē, uzzināt par dabas dziedniecības jautājumiem un apmeklēt lekcijas par veselīgu uzturu, zaļo dzīvesveidu un personības izaugsmi. Vecākiem ar bērniem būs iespēja pavadīt laiku „Ģimeņu zonā”. „Kafejunīcas” rajonā par ziedojumiem varēs nobaudīt veģetāras maltītes.

Festivāla mērķis ir atmodināt cilvēkos apziņu, ka katram ir iespēja radīt un īstenot ap sevi visu, ko vēlamies - piepildīt sapņus, dziedināt un pilnveidot sevi, ģimeni, vidi, valsti un pat visu pasauli! Ir tikai jāizzina savi talanti un jāsāk tie īstenot! „Give & Get” vērtības ir darīt to, ko tu mīli, izjust māju sajūtu, dažādu kultūru izglītojošo un sociālo sadarbību un īstenot veselīgu dzīvesveidu. Pasākumā netiks tirgots alkohols vai citas apreibinošas vielas un tiks nodrošināta tikai veģetārā ēdināšana.

Ar festivāla programmu sīkāk iespējams iepazīties mājaslapā „www.giveandget.lv”. Te arī iespējams iepazīties ar karti un norādījumiem, kā nokļūt pasākuma vietā. Biļetes uz „Give & Get” festivālu iespējams iegādāties mājaslapā „www.bilesuserviss.lv” un biļešu pārdošanas kasēs.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV