Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Rīgā atvērs brīvdabas kinoteātri Kino Pagalms

Easyget.lv, 03.07.2013. 10:16 | komentāri (2)

Rīgā pirmo reizi kinomākslas šedevrus varēs baudīt zem klajas debess
Rīgā atvērs brīvdabas kinoteātri Kino Pagalms

Brīvdabas kinoteātris Kino Pagalms durvis vērs piektdien, 5.jūlijā, Blaumaņa ielā 20, informē Kino Pagalma pārstāve Zane Ozola. Kino Pagalms tā būs cita filmu pieredze tepat Rīgas centrā - labākais no pasaules kino festivāliem augstā kvalitātē katru vakaru. Programmā būs gan klasisks kino, gan jaunas kinofilmas, tostarp kino zelta laikmeta pērles, kulta filmas un jaunākie kases grāvēji.

Kino Pagalma projekta organizators ir Igaunijas kompānija "Rooftop Cinema", kuras izveidotais āra kinoteātris ar tādu pašu nosaukumu jau ceturto vasaru darbojas Tallinā, uz tirdzniecības centra "Viru Keskus" jumta.

Kino Pagalma repertuāru sagatavojuši Igaunijas labākie kino jomas speciālisti sadarbībā ar festivāla "Black Nights Film" programmas autoriem. Daļu no filmām Latvijā izrādīs pirmo reizi.

Kino Pagalmā filmas demonstrēs ar autentisku kino 35 milimetru un digitālo projektoru uz 8x11 metru piepūšamā ekrāna, kas paredzēts lietošanai ārpus telpām. Vairums filmu tiks rādītas ar subtitriem latviešu, angļu un/vai krievu valodā. Skaņas kvalitāti nodrošinās Latvijai unikāla skaņu sistēma Silent Cinema/Disco Wi-Fi bezvadu austiņas, ko saņems ikviens skatītājs lietošanai seansa laikā. Austiņas garantē augstas kvalitātes skaņu, ļauj pielāgot sev vēlamo skaļumu un sarunāties ar draugiem, netraucējot citiem.

Kino Pagalms būs atvērts darba dienās no plkst. 12:00, brīvdienās - no plkst 17: 00 - līdz seansa beigām. Jūlija pirmajā pusē kino seansi sāksies plkst. 23:30, bet no jūlija vidus - plkst. 23:00. Ieejas biļete standarta sēdvietā maksās 3,50 latu, bet sēdvietā pie galdiņa zem jumta - pieci lati. Ar kinoteātra programmu iespējams iepazīties http://www.kinopagalms.lv/lv/

Kino Pagalms atklāts ar saldējuma "Klasika" atbalstu.

Foto: Kadrs no filmas ""Paradies: Liebe". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV