Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Drīzumā klajā nāks koša bērnu grāmata ''Brīnumainā Nensija''

Easyget.lv, 09.07.2013. 12:38

Izdevniecība ''White Book'' jau pavisam drīz laidīs klajā visā pasaulē iemīļoto, bezgala krāšņo un sirsnīgo bērnu grāmatu sēriju ''Brīnumainā Nensija'' (Fancy Nancy).

Kā pirmā sērijā klajā nāks grāmata “Brīnumainā Nensija”, kurai sekos grāmata “Brīnumainā Nensija un fifīgais kucēns”, informē izdevniecības pārstāve Lita Brūvere. Grāmatas veidotājas rakstniece Džeina O’Konora (Jane O'Connor) un māksliniece Robina Preisa Glasere (Robin Preiss Glasser) ir radījušas patiesi skaistu un krāšņām ilustrācijām bagātu stāstu mazajām meitenēm.

Grāmata iepazīstina ar Nensiju – brīnumainu meitēnu, kura uzskata, ka sapņu, fantāzijas un brīnumu mazas jaunkundzes dzīvē nevar būt par daudz! Nensijai patīk dzīvot krāšņi ne tikai svētkos, bet arī ikdienā, un viņa ir patiešām pamanāma maza dāma. Sērijas pirmajā grāmatā “Brīnumainā Nensija” mazā modesdāma uz vienu maģisku vakaru pārvērš savus vecākus un mazo māsu par filmu zvaigznēm, un viņi visi kopā dodas smalkās vakariņās.

Grāmatu sērija “Brīnumainā Nensija” ir iemantojusi mazo lasītāju mīlestību gan ASV, gan Eiropā. Līdztekus grāmatām ir izveidujusies vesela Brīnumainās Nensijas pasaule – tērpi, lelles, spēles, aktivitāšu un lasāmgrāmatas.

Nensijas piedzīvojumu lielākā rota un panākumu atslēga ir tieši krāšņās ilustrācijas. Ilustrāciju autore Robina Preisa Glasere šogad ir ieguvusi arī prestižās Children's choice book award 2013 galveno balvu nominācijā ''Gada ilustrators''. Children's choice book award 2013 ir ASV bērnu žūrija, un balsošanā piedalās bērni un jaunieši no visas valsts.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV