Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Latvieši labprāt lustētos zaļumballēs

Easyget.lv, 10.07.2013. 12:04

50% Latvijas iedzīvotāju labprāt apmeklētu zaļumballes, ja tuvākajā apkārtnē tādas notiktu, liecina AS LIDO veiktās sabiedrības aptaujas* rezultāti, tādēļ šovasar LIDO atpūtas centrs Krasta ielā rīdziniekiem un pilsētas viesiem dos iespēju katru vakaru no trešdienas līdz sestdienai izdejoties zaļumballēs.

28% iedzīvotāju apmeklē zaļumballes - 14,8% ir regulārie apmeklētāji, jo viņiem patīk dejot un kvalitatīvi atpūsties, bet gandrīz tikpat liels respondentu skaits (14,1%) atzīst, ka šos brīvdabas izklaides pasākumus apmeklē tajos brīžos, kad ir vēlme paklausīties atbilstošu mūziku. Taču 50% aptaujāto jeb katrs otrais min, ka labprāt apmeklētu zaļumballes, ja tuvākajā apkārtnē tādas notiktu. Tikai 21,3% respondentu zaļumballes neapmeklē, jo šādi pasākumi neatbilst viņu gaumei.

„Zaļumballes vienmēr bijušas cieņā. Par to liecina vecākās paaudzes nostāsti, bet tās parasti notiek mazākās pilsētās, laukos vai svētkos, tāpēc, lai dotu iespēju arī rīdziniekiem un Rīgas viesiem siltos vasaras vakaros izdejoties svaigā gaisā pie dzīvās mūzikas, šovasar Lido atpūtas centrā Krasta ielā kultūras programmā esam iekļāvuši arī lustīgas zaļumballes,” skaidro AS LIDO valdes priekšsēdētāja Rita Auziņa.

Zaļumballes Krasta ielas LIDO teritorijā norisināsies katru vakaru no trešdienas līdz sestdienai no plkst. 19.00 līdz 23.00. Sliktu laika apstākļu gadījumā danči tiks rīkoti Atpūtas centra Alus pagrabā. Šajā laikā atpūtas centrā skanēs dzīvā mūzika dažādām gaumēm – ar koncertprogrammām uzstāsies Normunds Jakušonoks ar Daigu Petkeviču, Žoržs Siksna, grupas „Klaidonis” un „Mūzikas kolekcija” u.c. Vairāk informācijas – www.lido.lv.

* 2013.gada jūlijā interneta vidē tika veikta aptauja, aptaujājot vairāk nekā 580 respondentu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV