Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Komediants Dilans Morans rudenī atgriezīsies Rīgā

Easyget.lv, 12.07.2013. 15:17

27. septembrī plkst. 20.00 Rīgas Kongresu nama Lielajā zālē uzstāsies stand-up komēdijas lielmeistars Dilans Morans (Dylan Moran) ar apbalvojumus un skatītāju atzinību guvušo šovu "Yeah Yeah".
Komediants Dilans Morans rudenī atgriezīsies Rīgā

Pavasarī Rīgas publiku ar humora devu pārsteidza Edijs Izards (Eddie Izzard), Comedy Baltics grupa šoruden piedāvā smelties pamatīgu humora devu leģendārā stand-up komēdijas mākslinieka Dilana Morana izpildījumā, informē "Comedy Baltics" pārstāve Kristīne Komarovska.

Dilanam Moranam šī būs otrā viesošanās reize Rīgā. Pērnā gada oktobrī komediants uzstājās kinoteātrī "Splendid Palace" (lasi recenziju!), uz šo izrādi biļetes tika izpārdotas dažu dienu laikā. Septembrī par komiķa uzstāšanās vietu izvēlēts Rīgas Kongresu nams, ļaujot pulcēt plašāku humora cienītāju skaitu.

Šova programmā nopietna deva sarkastisku novērojumu dažādām dzīves tēmām - novecošana, reliģija, bērni, attiecības, kas savijas ar vispārējām dzīves aplamībām. Grezna iztēle pāri lielam, nodriskātam audeklam ar smagiem, skarbiem "moraniskiem" otas triepieniem, pasniegta ar Dilana Morana slaveno, haotisko šarmu...
Par šova iesildīšanu rūpēsies Comedy Baltics pārstāvji Luiss Zezerans (Louis Zezeran) un Stjuarts Džonsons (Stewart Johnson).

Biļetes "Biļešu serviss" tirdzniecības kasēs un bilesuserviss.lv.

Izrādes apmeklētāji aicināti ņemt vērā, ka katrā uzstāšanās reizē Dilans Morans iekļauj jaunus jokus un lokāla mēroga atsauces, tomēr šova "Yeah Yeah" kodols paliek nemainīgs un ir līdzīgs komiķa iepriekšējai uzstāšanās reizei Rīgā.

Foto: Dilans Morans. Foto (c) flickr.com/ge'shmally

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV