Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Sagatavošanā Džordža R. R. Mārtina sāgas ''Dziesma par ledu un uguni" jaunākā grāmata

Easyget.lv, 15.07.2013. 12:11

Tuvāko nedēļu laikā Latvijas grāmatnīcās būs iespējams iegādāties izdevniecība White Book klajā laisto Džordža R. R. Mārtina sāgas ''Dziesma par ledu un uguni" trešās grāmatas ''Zobenu vētra'' otro daļu “Asinis un zelts”, informē izdevniecības pārstāvji.

Visa karaļvalsts gaida kāzas. Karalis Džofrejs Barateons I ir atteicies precēt nodevēja meitu Sansu Stārku un ņems par sievu vēl arvien jaunavībā neskarto atraitni Mārgēriju Tīrelu. Ir iecerētas dzīres ar tūkstoš viesiem, septiņdesmit septiņiem ēdieniem, dziesminiekiem, ampelmaņiem un dancojošu lāci.

Ziemeļu karalis Robs Stārks dodas pie Frejiem izpirkt grēkus. Džeimijs Lanisters atgriežas Karaļa ostā. Tīrions tiek tiesāts par šaušalīgu slepkavību. Džons Sniegs par dezertēšanu un sazvērestību ar mežoņiem tiek ieslodzīts ledus cellē.

Vai jaunlaulātie būs laimīgi? Ja Tīrions ir slepkava, tad kas ir viņa īstais upuris? Vai Džeimijs pēc gūsta ir tas pats Karaļkāvis? Kādi karogi plīvo virs Mūra? Kur valda Dinerīsa?

Jautājumu ir vēl daudz vairāk, un šī aizraujošā neķītru tieksmju, nodevības un asiņainu ainu pārpilnā grāmata sniegs uz tiem atbildes. Aizšķirot pēdējo lappusi, neviens no tās varoņiem vairs nebūs tāds kā iepriekš!

Dracarys! Asinis un zelts…

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV