Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

TV kanāls FOX Life - medicīnas seriāla "Privātprakse" noslēguma sezona

Easyget.lv, 15.07.2013. 15:58

TV izklaides kanāls "Fox Life" šodien, 15.jūlijā, sāk demonstrēt iecienītā televīzijas seriāla "Privātprakse" jaunāko, 6.sezonu.
TV kanāls FOX Life - medicīnas seriāla "Privātprakse" noslēguma sezona

Daudzi eksperti atzinuši, ka šajā seriālā daudzas situācijas un notikumi parādīti ļoti līdzīgi, kā reālajā dzīvē. Visticamāk, tieši šī iemesla dēļ gan televīzijas skatītāji Latvijā un citur pasaulē ir iemīļojuši "Privātpraksi" un ar lielu interesi tās gaitai sekojuši jau piecas iepriekšējās sezonas.

Seriāla kvalitātes zīme ir tā producente Šonda Raimsa, kuru slavas augstumos uznesa kulta statusu ieguvušais medicīnas seriāls - "Grejas anatomija".

Šķiet, ka seriālā "Privātprakse" visvairāk aizrauj tieši privātās dzīves emocijas ar skaistu un ne tik skaistu, jaunu un pieredzējušu dakteru un māsiņu iemīlēšanos, greizsirdību, intrigām, aizraušanos, uzupurēšanos un elku zaudējumiem.

6.sezonai būs 13 sēriju, un tā būs noslēdzošā "Privātprakses" sezona. Skatieties kanālā "Fox Life" no 15.jūlija, pirmdienās, plkst 20:00!

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV