Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

LTV7 veidos Positivus 2013 apskatu

Easyget.lv, 17.07.2013. 14:42

Jau trešo gadu kanāls LTV7 apkopos Baltijas lielākā mūzikas un mākslas festivāla „Positivus” iespaidus, piedāvājot intervijas ar pasaules un Latvijas labākajiem mūziķiem, ieskatu aizkulisēs un pasākuma ikdienā.
LTV7 veidos Positivus 2013 apskatu

Iepriekšējā gada „Positivus 2012” apskatu festivālā LTV7 demonstrēs ceturtdien, 18. jūlijā, pulksten 21.05, savukārt ar jaunā ievērojamā mūzikas pasākuma norisi iepazīstinās ceturtdien, 25. jūlijā, pulksten 21.00.

Festivāls „Positivus” ik gadu pulcē vairāk nekā 20 tūkstošus pašmāju un ārvalstu apmeklētāju, kas bauda pasaules līmeņa mākslinieku uzstāšanos, citas kultūras un izklaides aktivitātes, kā arī piejūras dabu Salacgrīvas Zvejnieku parkā un kopā būšanas sajūtu. Jau trešo gadu viesu vidū ir arī LTV7 jauniešu raidījumu komanda ar vadītājiem Valteru Frīdenbergu un Elizabeti Nīmani, kuri gatavos aizraujošu apskatu par „Positivus 2013” interesantākajiem priekšnesumiem, veidos intervijas ar māksliniekiem un viesiem, ieskatīsies pasākuma norisē, ieslēdzot kameras jau festivāla ieskaņas dienā.

„”Positivus 2013” apmeklētāji mūsu gatavotajos apskatos, iespējams, ieraudzīs sevi vai garām palaistus brīžus, bet LTV7 skatītājiem, kuri neapmeklēja festivālu, būs iespēja gūt priekšstatu par pasākuma kopainu, interesantākajiem māksliniekiem un varbūt pieņemt lēmumu nākamgad būt pozitīvo viesu vidū. Es pats no „Postivus 2013” sagaidu muzikālus pārsteigumus un personiskus jaunatklājumus,” stāsta raidījumu vadītājs un mūziķis Valters Frīdenbergs, uzsverot, ka šis ir viens no vasaras lielākajiem un aizraujošākajiem pasākumiem. „Ja neizbaudīsiet to klātienē, iespējams, atmosfēru izdosies noķert LTV7 kanālā,” viņš piebilst.

Foto: Positivus festivāls 2012. Foto (c) Vladislavs Punculs

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV