Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

VEF teritorijā notiks radošā laboratorija "Mākslas slēpņošana"

Easyget.lv, 17.07.2013. 15:11

20. jūlijā no 12.00 līdz 21.00 Totaldobže mākslas centrā un VEF teritorijā ir paredzēts jauns Radošās laboratorijas tests, kas pētīs Pārsteiguma vai Izbrīna sajūtu rašanos.
VEF teritorijā notiks radošā laboratorija "Mākslas slēpņošana"

Dažādos punktos VEF teritorijā - gan Totaldobže telpās, gan ārpus tām - uz vienu dienu būs izvietoti / noslēpņoti virkne atšķirīgu mākslas darbu. Tos savstarpēji savienos kāds pavediens, kuram skatītājs varēs izsekot pastaigas laikā, mēģinot sastapt VEF kvartāla urbānajos labirintos noslēptos vai gluži pretēji – acīmredzamos objektus, instalācijas, performances u.c.

Radošās laboratorijas dalībnieki: Mārtiņš Blanks, Keta Gūtmane, Raitis Hrolovičs, Laura Ķeniņa, Anda Lāce, Kaspars Lielgalvis, Krists Pudzens, Laura Prikule, Ieva Saulīte, Ilze Vanaga, Sabīne Vekmane, Eva Vēvere, Kārlis Vītols u.c.

Radošā laboratorija ir platforma īslaicīgiem mākslinieku kopprojektiem, kas izveidota, lai stimulētu dažādu mākslas nozaru ciešāku sasaiti. Šādi tiek pētīta mākslas iedarbība un rasts atbilstošs darbu eksponēšanas veids, un meklēti mākslas iedarbības aspekti. Radošā laboratorija ir daļa no izstādes „Horizontu meklējot” (kuratore Ieva Kalniņa) sagatavošanas procesa. Šī izstāde nākamgad tiks organizēta Eiropas kultūras galvaspilsētas "Rīga 2014" programmas "Okeāna alkas" ietvaros. Vairāk: http://www.totaldobze.com/laboratory/

Radošās laboratorijas veidotāji: Ieva Kalniņa, Kaspars Lielgalvis, Laura Prikule. Atbildīgā par 20. jūlija laboratorijas darbu norisi: Laura Prikule.

Totaldobže mākslas centrs atrodas Rīgā, Ūnijas ielā 8/2
Kā atrast: http://www.totaldobze.com/map/

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV