Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Kultūras ceļvedī - bezmaksas kino un Positivus

Easyget.lv, 18.07.2013. 14:08

Lai arī mūzika un saturīgā izklaide nedēļas nogalē koncentrēsies Salacgrīvā, arī mājāspalicējiem būs ko baudīt mūzikas, kino, izstāžu un teātra jomās.
Kultūras ceļvedī - bezmaksas kino un Positivus

Ceturtdien, 18. jūlijā, ap plkst. 22:00 krogā “Aptieka” koncertēs indie pop apvienība Volcano Victims no Berlīnes. Dienu vēlāk duets uzstāsies pasaules mūzikas krogā “Bubamara”.
Plkst. 23:00 Rīgas Doma dārzā dokumentālo filmu vakarā tiks rādīta Elgas Dudarevas filma ”Medaļu cena” un Santas Skuteles ”Vecmamma, kas tu esi?”.
No 18. jūlija līdz 18. augustam Totaldobže mākslas centrā būs skatāma Berlīnē dzīvojošās fotomākslinieces Žanines Valteres personālizstāde „Horror vacui”.

19., 20. un 21. jūlijā Salacgrīvā septīto reizi aicina mūzikas festivāls Positivus.

Piektdien plkst.19:00 Liepājas Latviešu biedrības namā noslēgsies Liepājas Simfoniskā orķestra rīkotais ikgadējais festivāls „Liepājas vasara”.
Plkst. 20:00 Kalnciema kvartālā tiks demonstrēta Tima Bērtona animācijas filma "Frankenkrancis".
Plkst. 20.00 Meža skolas zālē mākslas festivāla Cēsis ietvaros izskanēs kamermūzikas koncerts “Vasaras vakara mūzika vijolei un klavierēm”.
Ap plkst. 21:00 Valmiermuižas alus dārzā dzīvās mūzikas vakarā viesosies grupa "Vētras saites".

Sestdien, 20. jūlijā, plkst.21.00 Cēsu pils parka estrādē mākslas festivāla Cēsis noslēgumā tiks demonstrēts Liepājas teātra mūzikls “Pūt, vējiņi!”.

Svētdien, 21. jūlijā, otro reizi klubā „Nabaklab” koncertēs leģendārā Krievijas pankroka grupa „Tarakany!”.

Par notikumiem koncertdzīvē ik ceturtdienu plkst. 18:00 iespējams dzirdēt portāla Easyget.lv raidījumā "Rakumi" radio "NABA" ēterā FM 93,1 un internetā.

Foto: Kadrs no filmas ”Vecmamma, kas tu esi?”. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV