Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Klāt kulta seriāla "Apcietināti ārzemēs" jaunākā sezona

Easyget.lv, 19.07.2013. 16:15

Kulta statusu iekarojušais dokumentālo raidījumu cikls "Apcietināti ārzemēs" turpinās TV kanālā "National Geographic". Jaunajā, devītajā sezonā atkal vari just līdzi pārgalvīgiem cilvēkiem, kuri dažādu apsvērumu dēļ devušies uz citām valstīm un tur nonākuši cietumā.

Lai televīzijā piesaistītu un noturētu plašu auditoriju, jāpiedāvā oriģināla ideja un jāpanāk, lai skatītāji ar interesi gaidītu nākamo sēriju. Cikls "Apcietināti ārzemēs" to lieliski spēj! Ne velti tam ir jau devītā sezona, kuru kopš 8.jūlija var vērot arī TV skatītāji Latvijā.

Jaunajā sezonā liela daļa stāstu ir par ļaudīm, kurus ārvalstu varas institūcijas apcietina par narkotiku kontrabandu. Savos pārdzīvojumus dalās arī kāds vīrs, kas ārzemēs nolaupīts un pēcāk nokļuvis aiz restēm.

Motīvi šova varoņiem ir dažādi - kāds pārdrošnieks gribējis tikt pie vieglas naudas, cits svešā zemē meklējis nervus kutinošus piedzīvojumus, bet vēl kāds lolojis plānu ārzemēs sākt jaunu dzīvi vai pavadīt atvaļinājumu.

Stāsti ir atšķirīgi, taču tos visus caurvij dramatiskas spriedzes pilna atmosfēra.

Šomēnes Tev ir iespēja kopā ar šova varoņiem izdzīvot situācijas, kādas nav rādījušās pat ļaunākajos murgos!

Jaunajā sezonā viens no emocionāli piesātinātākajiem šķiet ir raidījums par kādu amerikāņu pusaudzi no Ņujorkas, kas sirgst ar smagu aptaukošanos un grib veikt kuņģa samazināšanas operāciju. Taču meitenei nav operācijai nepieciešamo 20 tūkstošu ASV dolāru un nav arī darba. Tāpēc viņa piekrīt piedāvājumam doties uz Kolumbiju un no turienes ievest narkotikas Savienotajās Valstīs. Riskantais solis jaunietei beidzas pavisam slikti - viņu Kolumbijā notver tiesībsargi un apcietina.

Cita sērija vēstīs par diviem britiem, kuri noticējuši krievu narkobarona solījumiem par lielu naudu un bezrūpīgu dzīvi. Narkotiku kontrabanda abiem vīriešiem kļūst par ceļu uz elli, jo viņi uz 10 gadiem nonāk šausminošos apstākļos Venecuēlas cietumā.

Skaties "Apcietināti ārzemēs" devītās sezonas sērijas pirmdienās, plkst. 21.00, kanālā "National Geographic"!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV