Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Top “zombiju komēdija” ar Obriju Plazu titullomā

Easyget.lv, 22.07.2013. 09:08

Losandželosā sākusies filmas “Life After Beth” filmēšanas darbi ar godalgotā seriāla “Parks And Recreation” aktrisi Obriju Plazu titullomā.
Top “zombiju komēdija” ar Obriju Plazu titullomā

Kā informē The Hollywood Reporter, līdzās Obrijai Plazai spēlēs “Krēslas” sāgas un filmas “Pirmklasīgās” zvaigzne Anna Kendrika (Anna Kendrick), neatkarīgā kino leģenda Džons C.Reilijs (John C.Reilly) un citi. Tas būs stāsts par kādu meiteni, kura pēc nāves atgriežas starp dzīvajiem un mēģina atjaunot attiecības ar savu sērojošo puisi, radot materiālu pārpratumiem un komiskiem mirkļiem.

Aktrise Obrija Plaza, kura popularitāti ieguvusi pēc seriāla “Parks And Recreation” (“Emmy” un Zelta globusu godalgas), kinofilmas “Skots Pilgrims pret pasauli” un citiem darbiem, šonedēļ uz lielajiem ekrāniem būs redzama komēdijā “Ar ko pārgulēt” (“The To Do List”), kurā viņa izpilda titullomu. Pikantā komēdija ir stāsts par apzinīgu skolnieci Brendiju, kura ballīšu vietā dod priekšroku mācību grāmatām. Tuvojoties izlaidumam un gatavojoties studijām koledžā, viņa aptver, ka tur neklāsies viegli. jo meitenei, kura pat nav skūpstījusies ar puisi, būs ļoti grūti adaptēties studentu dzīvē. Un tad Brendija nolemj apgūt iekavēto attiecību un seksa jomā. Viņa rūpīgi izveido sarakstu ar seksa uzdevumiem, kuri jāapgūst. Komēdijas vecuma cenzs ir 16+ (filma paredzēta personai, kas sasniegusi vismaz 16 gadu vecumu). Filmas Latvijas pirmizrāde notiek vienlaikus ar tās iznākšanu ASV.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV