Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Hjū Džekmens sveicina Latvijas skatītājus

Easyget.lv, 25.07.2013. 11:17

Vilknadža jaunākās filmas īpašajā seansā Hjū Džekmens uzslavē Latvijā veidotā filmas plakāta veidotājus
Hjū Džekmens sveicina Latvijas skatītājus

No 26. jūlija Latvijas kinoteātros tiks izrādīta filma par „X-cilvēku” slavenākā pārstāvja – Vilknadža jaunākajiem piedzīvojumiem. Taču nepacietīgākajiem faniem jau 24. jūlijā bija iespēja filmu noskatīties Latvijas lielāko kinoblogeru speciālajā seansā, kurš notika kinoteātrī „Kino Citadele”.

Pirms filmas notika prezentācija par Vilknadža tēlu un konkurss, kurā varēja iegūt krekliņus ar Vilknadža attēlu, komiksus par Vilknadzi un Harija Grundmaņa speciāli šim seansam veidoto plakātu, par kuru savu sajūsmu savā Twitter kontā izteica pat filmas „The Wolverine” režisors Džeimss Mengolds.

Īsi pirms pašas filmas sākuma skatītājiem tika sagādāts neaizmirstams pārsteigums – videosveiciens no Vilknadža lomas izpildītāja Hjū Džekmena, kurš izteica nožēlu par to, ka nevarot būt klātienē un Latvijā veidotais plakāts ir lieliskākais, ko viņš ir redzējis. Džekmena sveiciens izpelnījās klātesošo ovācijas un vēlāk arī atsauksmes sociālajos tīklos.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV